Most már biztos, hogy vége: hatalmas lépésre szánta el magát Jennifer Lopez és Ben Affleck

Tovább gyűrűznek a pletykák a sztárpár körül.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.09.
Ben Affleck válás Jennifer Lopez & Ben Affleck Jennifer Lopez

Pár héttel ezelőtt röppent fel a hír, hogy a válás szélén áll Jennifer Lopez és Ben Affleck. A pár egyszer már randevúzott egymással, az eljegyzésre is sor került, ám végül 2004-ben szakítottak. Több évvel később, 2021-ben élesztették fel ismét a románcukat, majd 2022-ben összeházasodtak. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: AFP

A szóbeszéd szerint azonban a kapcsolatuk nemrég komoly válságba került, amelynek többek közt az szolgált alapul, hogy a sztárpár az utóbbi időben egyre kevesebbet mutatkozott együtt nyilvánosan, majd Jennifer Lopez lemondta a nyárra tervezett This Is Me... Now turnéját is, hogy a magánéletére koncentrálhasson. Mi több, egy bennfentes korábban arról számolt be, hogy a színész már ki is költözött az énekesnővel közös otthonukból, amellyel kapcsolatban nemrég friss információk láttak napvilágot.

Az értesülések szerint ugyanis a Beverly Hills-i villa a Santiago Arana nevű ingatlanügynökön keresztül jelen van az ingatlanpiacon, aki az elmúlt két hétben már meg is mutatta a leendő vásárlóknak a villát. Ben Affleck mindeközben állítólag egy ingatlan bérel Brentwoodban, és Jennifer Lopez is új házat keres. Úgy tudni, egyelőre nem érkezett ajánlat a villára a vevőktől

– írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás