„Vége, a válás felé tartanak” – válságban a hollywoodi sztárpár házassága

Jennifer Lopez és Ben Affleck románcát minden rajongó ámulva figyelte, rengetegen drukkoltak nekik és ujjongtak, amikor újra összejöttek. Most azonban úgy tűnik, a tündérmese végérvényesen véget ér.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.17.
Módosítva: 2024.05.17.
hollywoodi Jennifer Lopez házasság Ben Affleck

A life.hu több külföldi forrásra hivatkozva számolt be a szomorú hírről, miszerint az álompár szakítófélben van. Sőt, annyira komolyak a fejlemények, hogy hírek szerint Ben Affleck már el is költözött Jennifer Lopezzel közös otthonukból.

OB - People au défilé de mode Haute-Couture automne-hiver 2024/2025 "Elie Saab" au Palais de Tokyo lors de la fashion week de Paris
Fotó: Olivier Borde/Betsimage

A rajongóknak feltűnt, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck kevesebbet mutatkozik együtt az utóbbi időben. A színész május 6-án nem kísérte el feleségét a MET-gálára, annak ellenére, hogy J.Lo fontos pozíciót töltött be az esemény társelnökeként. Ben alibije az volt, hogy A könyvelő 2. forgatásán dolgozik, de egyes lapok úgy tudják, hogy véget akar vetni házasságának az A-listás énekesnővel – írja a portál.

„Vége”árulta el egy bennfentes. „A válás felé tartanak – és most az egyszer nem Ben tehet róla!”

Hozzátette, a színész most a munkájára és a gyerekeire koncentrál. 

Ben már elköltözött, és valószínűleg el kell majd adniuk az álomházat, amit két éven át kerestek. Örökké szeretni fogják egymást, de a nő nem tudja irányítani a férfit, és a férfi sem tudja megváltoztatni a nőt. Nem volt sok esély arra, hogy ez a kapcsolat tartós lesz.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás