Hoppá: ezért állítja sarokba a betegeit a magyar orvos

Nem büntet, hanem segít a gyöngyösi háziorvos.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.28.
Dr. Mangó Gabriella helyes testtartás gyakorlat gerinc

Hiába kapta meg az ember gyerek- és kamaszkorban, hogy húzza ki magát, ebből sokaknál nem sok maradt meg. A rossz tartás egyébként meglepően könnyen leleplezhető, a helyes tartás elsajátítására pedig egy pofonegyszerű módszert javasol dr. Mangó Gabriella.  

Dr. Mangó Gabriella szerint falhoz állva ráeszmélhetünk a helyes testtartásra (Fotó: dr. Mangó Gabriella)

A gyöngyösi háziorvos módszeréhez mindössze egy fal kell, melyhez háttal odaállunk, de nem akárhogy!

„A vádlim hozzáér, a fenekem hozzáér, a hátam, a két vállam és a fejem is hozzáér a falhoz. Egészen másként érzem a tartásom. Érzem, hogy nyújtózkodik az izmom mindenfelé és a gerincem egyenes marad. ha ezt megpróbáljátok napjában többször elvégezni, mondjuk »öt percre álljatok a sarokba«, akkor szerintem nagyon sokat tesztek a gerincetekért”
– tanácsolja friss videójában Mangó doktornő a Facebook-oldalán

Tisztelt Olvasóink!
Amennyiben érdeklődését a témával kapcsolatban felkeltettük, ajánljuk figyelmébe a Figyelő rendezvénysorozatát, ahol az egészséggel és az életmóddal foglalkozunk.
A május 28–29-i kétnapos konferencián olyan fontos témákról is szó lesz egyebek között, mint a paradigmaváltás az egészségügyben, a gyógyszeripar kitörési pontjai, a mesterséges intelligencia szerepe és a korszerű táplálkozás, életvitel. Előadóink az ágazat vezető szereplői.
A Mediaworks Hungary Zrt. Csak egészség legyen című konferenciájára jegyek még kaphatók az alábbi címen: https://rendezveny.figyelo.hu/ .

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás