Itt az ideje a számvetésnek: ez a csillagjegy rájön ma, hogy meg kell változtatnia terveit





Nehéz dolog, ha eltérítenek minket a kitűzött céljainktól, de néha újra kell gondolnunk mindent, mert a körülmények megváltoztak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.04.
Módosítva: 2024.04.04.
csillagjegy számvetés horoszkóp

2024. április 4.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma néhány szálat el kellene varrnia maga körül, melyek lehetnek elmaradt intéznivalók, hivatalos ügyek, amiket rendezni kell. Ez nem kellemes, de jelentsen bármekkora terhet is, ne feledje, ezután ezekkel azután már nem kell foglalkoznia többet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valamit nagyon szeretne, de egyszerűen nem látja, hogyan férhetne bele az idejébe. Ha alaposan átvizsgálja az időbeosztását, látnia kell, hogy a vállalt terhek közül van néhány, amit újra kellene gondolnia. Biztosan minden feladata olyan, amit önnek kell megoldania?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A retrográd Merkúr megnehezítheti, hogy a lényegre koncentráljon. Ha pedig elvész az apró részletekben, ha mindenben főleg a negatívumot keresi, akkor könnyen lehet, hogy önnek ugyanaz a pohár félig üres, ami másnak félig tele.

Fotó: Pixabay


Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma fontos döntéseket hozhat. Lehet, hogy ön ki szeretne lépni egy szituációból, de mindenki két kézzel visszahúzná oda, ahol van. Ha komolyan gondolja a dolgot, akkor nem ússza meg azt, hogy kimozduljon a komfortzónájából és azt sem, hogy ellentmondjon másoknak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy esemény ma rádöbbentheti arra, hogy itt lenne az ideje egy számvetésnek, amely során végigveheti, hogy mit sikerült elérnie eddig, és mit tervez még a közeljövőben. Könnyen lehet az is, hogy a régebbi célok egy részét módosítania kellene, a körülmények ugyanis megváltoztak.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az utóbbi napok történései biztosíthatták arról, hogy minden rendben van a dolgaival, így elégedett lehet magával. Van azonban egy terület, ahol bármennyire is szeretné, nem ön irányít. Kérdés, hogy ezt elviseli-e.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy ma csapdában érzi magát, mivel olyan követelményeket támasztanak önnel szemben, amiket nem tud vagy nem akar teljesíteni. Lelkiismeretes, ilyen a természete, de azért nem kell hagynia, hogy kihasználják.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vannak olyanok a környezetében, akik úgy érzik, hogy minden helyzetben joguk van ítélkezni ön felett, és a saját véleményükkel megpróbálni befolyásolni önt. Önön múlik, hogy mindezt hagyja, vagy inkább tesz ellene.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jó ötletei vannak ma, és ezeket szívesen osztja meg a környezetével, de nem biztos, hogy ezt minden esetben helyesen teszi. Vannak ön körül ugyanis olyanok, akik úgy érezhetik, hogy sikereivel aláássa a pozíciójukat, így igyekeznek majd akadályozni a terveit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma egy megbeszélés során előfordulhat, hogy olyan kérdés is terítékre kerül, amelyhez nem szeretne vagy nem tud érdemben hozzászólni, így érdemes jó előre valamilyen jó indokot kitalálni arra, miért marad passzív. Ilyen lehet a témaváltás is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma úgy érezheti valakik közelében, hogy bármit mond vagy tesz, valahogy nincs egészen a helyén. Hiába szeretne jót tenni, valahogy mindig félremegy, balul sül el, hiába mond valamit jó szándékkal, félreértelmezik. Ha ezt látja, akkor inkább határolódjon el a helyzettől.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan helyzetbe kerülhet ma, amelyben kénytelen lesz rögtönözni, vagy olyan dolgokhoz is hozzászólni, amelyekről nincs elég információja. Megteheti viszont azt is, hogy simán csak elmondja, önnek ehhez nincs hozzáfűznivalója, mert nem ért hozzá.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás