Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében





A Bikának titkos támogatói akadnak, a Szűz nézze át az adózási papírjait!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.22.
heti horoszkóp csillagjegyek kapcsolat ígéret

Heti horoszkóp 2024. április 22-28.

Kos
III. 21.–IV. 20.
A figyelmed a pénzügyeidre összpontosítod, hiszen nem megy minden simán ezen a téren. Előfordulhatnak kényszerköltségek, ezért jobb előre takarékoskodni. A problémáidat csak egyedül tudod megoldani. Jó lesz hallgatnod a megérzéseidre, hiszen így válhatsz különösen éleslátóvá.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Olyan változásokkal, körülményekkel nézel szembe, amelyek nagyobb figyelmet igényelnek tőled. Ez összefügghet a munkával vagy nagyobb tervekkel. Titkos támogatóid jelenhetnek meg, ám ezek olyan kapcsolatok, akikről jobb nem beszélni. Könnyen eléred a célodat, ha nem szemtől szembe, hanem a színfalak mögül cselekszel.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Furcsa körülmények között találod magad, sőt, lehet, hogy meg kell küzdened az igazadért. Előfordulhat, hogy pletykákba keveredsz, megvádolhatnak olyasmivel, amit nem is tettél meg. Korlátozd az üzleti tevékenységedet, ne kezdj új, fontos dolgokba a napokban! A hét végére viszont minden a helyére kerül.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Nem találod a helyed, és valamiért kényelmetlenné, furcsává válik a kapcsolatod a családoddal is. Hajlamos leszel a kicsinyességre, ami veszekedéshez vezethet. Több összetűzésed lehet a testvéreiddel, de a szomszédaiddal való kapcsolatodban sem lesz minden felhőtlen. Ebben az időszakban nem akarsz mást, csak megnyugodni és megpihenni.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Nyugtalanná válsz, nem találod a helyed, és ezen csak a házimunka vagy a szeretteid figyelmessége segít átmenetileg. A hét első felében a munkahelyeden sem megy minden simán – valószínű, hogy változás vár rád. Egy utazás vagy egy rég látott barát segíthet megoldani a problémákat. Fontos eseményeken inkább ne vegyél részt a héten!

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
Rendet kell tenned az adózási dokumentumaid között, meg kell nézned a kölcsöneid állapotát, ellenőrizd az összes erre vonatkozó papírt. Légy óvatos, amikor pénzt költesz! A hét második felében előfordulhatnak kellemetlen munkahelyi beszélgetések. Senkinek se tegyél olyan ígéreteket, amelyeket nehéz lesz betartani!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A hét első felében választás elé állíthatnak, ráadásul a döntést gyorsan kell majd meghoznod. Ez pénzzel kapcsolatos lépés lehet. Előfordulhat, hogy osztozkodnod kell valakivel egy nagyobb összegen, amivel nem értesz egyet. Aktuálissá válhat pár régebbi kapcsolatod felülvizsgálata, legyen az munkahelyi vagy családon belüli kötelék.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A hét elején kénytelen leszel megszakítani valakivel a kapcsolatot – a saját érdekedben. Sok lesz a rutin a munkádban. Az adottságaidnak köszönhetően kiemelkedsz a többiek közül, amit a feletteseid értékelni fognak, a kollégáid mosolya azonban valószínűleg nem lesz őszinte. Gyenge lábakon állnak a kapcsolataid másokkal, és ez kissé megvisel.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Sokkal jobban oda kell figyelned az egészségi állapotodra, mint máskor. Már a hét elejétől rossz lehet a közérzeted, egyre több betegség tünete jelentkezik rajtad, amelyek akár az egész héten át elhúzódhatnak. Ugyanakkor sok lesz a megszokott lépés a munkádban, ami most inkább segít, mint hátráltat.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nem lesz kedved a pihenéshez, szinte a munka megszállottjává válsz, annyit fogsz dolgozni. Kisebb kirándulások, sok felhajtás, papírmunkával, tárgyalásokkal kapcsolatos ügyek valószínűek a napokban. Az emberekkel való kapcsolataid teljesen felszínesek lesznek. Rájössz, hogy csak magadra számíthatsz.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Ajánlatos lenne átgondolnod az otthoni viselkedésedet, mert ha ezt nem teszed meg, hamar a szeretteid jogos panaszaiba ütközhetsz, és ez nem vezet semmi jóhoz. A hét második felében többletjövedelemre tehetsz szert, továbbá váratlan események révén javulnak a munkakörülményeid is.

Halak
II. 20.–III. 20.
A hét második fele sikeres lesz számodra. Lehetőséged adódik arra, hogy befolyásold az anyagi helyzetedet és támogatást kapj másoktól. Ez a hét kedvez a sok, hasznos beszélgetésnek, hiszen több, fontos információt is szerezhetsz. Ragadd meg a kedvező pillanatokat, ugyanis sok lesz belőlük, csak észre kell venni őket!





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás