Több csillagjegyre meglepetés vár a következő napokban, de van egy kis baj!





Meglepetést tartogat a hétvégi horoszkóp, de nem biztos, hogy ez kedves formában jelentkezik.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.03.01.
horoszkóp meglepetés hétvége

Meglepő napokat jelez a horoszkóp a hétvégére – számolt be róla az Astronet asztrológusa. Azonban hozzátette, hogy ez most nem biztos, hogy kedves meglepetés formájában jelenik meg.

Meglepetést tartogat a hétvégi horoszkóp, de nem biztos, hogy ez kedves formában jelentkezik – Fotó: Pexels (illusztráció)

Hétvégi horoszkóp 2024. március 2–3.:

Kos
Könnyekről és nevetésről szól majd számodra március első hétvégéje. Előbbi lehet meghatottság miatt is, ezért figyelj arra, hogy senki ne ijedjen meg ettől, mert a te érzelmi megnyilvánulásaid esetenként hevesek. Emellett ügyelj a kiadásaidra is!

Bika
A vasárnapi Vénusz–Uránusz diszharmonikus fényszög ingerült hangulatot szimbolizál. Időzített bomba vagy, amit senki sem tudhat, mikor robban. Sportolj és igyál több folyadékot, ez csillapíthatja a feszültséget.

Ikrek

Igazat kell adnod a másiknak, ha nem is értesz vele egyet. Kemény konstellációk lesznek az égen, amelyek elhúzódó vita veszélyét és elmérgesedő kapcsolatot hordozhat magában.

Rák

Ezen a hétvégén esélyed van a felhőtlen gyermeki nevetésre, akárhány éves is vagy. Ehhez azonban el kell engedned a nyomasztó gondolatokat.

Oroszlán

A vasárnapi Vénusz–Uránusz diszharmonikus fényszög szerint a magánélet és a karrier egyensúlyának megtalálása, megtartása jelent kihívást számodra. Folyton a jövőd építése körül járnak a gondolataid.

Szűz

Március első hétvégéjén ne engedd, hogy bármi vagy bárki közbeszóljon, és végre foglalkozz az otthonoddal és a családdal! Legyél határozott és következetes.

Mérleg

Március az egyik kedvenc hónapod, mozdulj ki otthonról, és nézd meg élőben az ébredező természetet a parkban, az erdőben vagy a kertedben!

Skorpió

Ambivalens konstellációk jellemzik számodra a következő napokat. Egyszer sírsz, percekkel később nevetsz. A környezetedet ez zavarba hozhatja, legyél tekintettel rájuk, máskülönben bolondnak néznek.

Nyilas

Szombaton vihar előtti csend, vasárnap három diszharmonikus fényszög lesz az égen. Sajnos sértődékeny és hiperérzékeny leszel a Nyilasban járó Hold miatt. Nem most kellene tisztázni konfliktusokat.

Bak

Arra intenek az égiek, hogy vigyázz, mert a gyerekek vagy gyerekes dolgaid sokba kerülhetnek. A vasárnapi fényszög sajnos nemcsak ezen a napon érezteti hatását, hanem egész hétvégén.

Vízöntő

A vasárnapi Vénusz–Uránusz diszharmonikus fényszög elronthatja számodra a hónap első hétvégéjét. Ne vedd félvállról, mert alattomosan kúszik be a fejedbe a bosszankodás, ami a családodtól származhat.

Halak

Egy szombati szuper fényszögnek köszönhetően egész hétvégén a konfliktusok fölé tudsz emelkedni. Persze ehhez nem ártana felerősítened magadban a hála érzését, ugyanis ez olyan magas frekvenciájú érzelem, ami magasra emel.





 





Ezeket olvastad már?
Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás