Szerencsés lesz a szerda ennek a 3 csillagjegynek







Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.02.21.
Módosítva: 2024.02.21.
horoszkóp csillagjegy szerencse

2024. február 21.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Szerdán az átlagosnál is kevesebbet kell tennie azért, hogy elnyerje másoknak a szívét vagy meg tudja győzni a környezetét az igazáról. Ma ugyanis olyan karizmatikus a kisugárzása, hogy senki sem tud ellenállni neki.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A víz elemben járó bolygók érzékennyé tesznek. Szerdán ezért különösen erős kapcsolódást érezhet valakivel a szerettei közül, és ez arra inspirálhatja, hogy a korábbinál is könnyebben nyíljon meg előtte. Ha van olyan téma, melyet eddig félt felhozni, most talán itt az ideje.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma különösen intuitív lehet, és szinte megérzi, kitalálja az ön körül lévők gondolatait. Ez nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a kedvében járjon valakinek, hanem arra is, hogy a maga hasznára fordítsa vagy elhárítson egy próbálkozást arra, hogy valaki manipulálja.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Valószínűleg ön is erősen érzi, hogy kezdenek összerendeződni ön körül a dolgok és helyükre pattannak az élete apró puzzle-darabkái. Ami egykor problémát jelentett, az most maga a megoldás, és egész más színben látja a dolgokat.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Szerdán valaki a környezetében látványosan a kedvét keresi. Igyekszik olyan dolgokat is megtenni önért, melyekre eddig nem nagyon volt példa. Ha felmerül önben némi gyanú ezzel kapcsolatban, az nem biztos, hogy tévútra viszi. Talán az illető egy korábbi tévedését igyekszik kompenzálni.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Járjon ma nyitott szemmel és füllel! Kaphat ugyanis egy olyan információt, aminek hatására meglát egy összefüggést, és a lehetőséget is a kialakuló szituációban. A kérdés már csak az, hogy mit kezd ezzel az információval.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ha valaki túlságosan rámenős vagy egyenesen tolakodó, akkor nem sok választást hagy önnek. Most okosabb lenne nemet mondania még akkor is, ha ez igencsak nehezére esik. Vannak helyzetek azonban, amikor az udvariasság, kedvesség nem fő szempont.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A víz elemű bolygók nem annyira kedveznek a hatékonyságnak. Komoly erőfeszítéseket kell szerdán megtennie egy ügyben, és néha már-már úgy érezheti, jobb lett volna bele sem kezdeni. Pedig a végeredmény mindenért kárpótolni fogja majd!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Nem kell, hogy rossz érzése legyen amiatt, ha valakinek nemet mond. Önre minden helyzetben lehet számítani, és ezt néha van, aki ki is használja. Persze ön csak azért is segítene, de szerdán mégis jobb lesz, ha meghúzza a határokat.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ha túl sok a teendője, ráadásul sok olyan, amiket tulajdonképpen mások helyett végez, akkor ideje változtatni. Az arányokon kell fordítani egyet, azon az időn, melyet a saját ügyeire fordít elsősorban.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A Vénusz a jegyében van, így ma ne csodálkozzon, ha szinte sugárzik majd, és ez nem kerüli el többeknek sem a figyelmét a környezetében. Mindez nemcsak a külsejére, hanem a lelkére is igaz lehet, ezért aztán különösen népszerű. 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Halakként könnyen beengedi a környezetéből a hatásokat, és ez komoly befolyással lehet a lelkiállapotára. Szerdán mosolyogjon, és ne hagyja, hogy bárki is negatív hatással legyen önre. Pedig talán lesz próbálkozó, több is!





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás