RETRO RÁDIÓ

Itt a tavasz, új lehetőségek várnak ezekre a csillagjegyekre

Pénteken lehet egy nagyon szerencsés lehetőség, ez lehet munka, vagy pénz, és jobban teszi, ha nem sokat késlekedik. Könnyen lehet ugyanis, hogy a mostani helyzetre igaz az aranyszabály: aki kimarad, lemarad.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.01.
meglepetés pénz kedvező szerencsés horoszkóp

2024. március 1.

Horoszkóp 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pénteken a Nap–Jupiter kedvező fényszöge hat ránk. Menjen elébe az eseményeknek, mert most szerencsésen alakulnak a dolgai. Nagyszerű ez a nap, ha van olyan feladata, aminek egyszerűen csak neki kell fogni, és csinálni. 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken elképzelhető, hogy egy ügye, feladata, melyről azt hitte, hogy már lemondhat róla, hirtelen a célegyenesbe kerül. Nagyon jól teszi, ha addig üti a vasat, amíg meleg! Szervezzen át mindent, mondja le, amit le lehet és csak ezzel foglalkozzon. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken a Jupiter kedvező fényszöge miatt szerencsésen alakulnak a dolgai. Szakítson egy kis időt arra, hogy áttekintse az élete egyes területeit. Hol tart a saját maga által felállított ütemezés szerint és nézze meg, milyen sikereket ért el. Sok mindennel elégedett lehet, az tuti. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken sok múlhat a fellépésén egy kivételesen jó helyzetben, így készüljön arra, hogy határozottan kell majd viselkednie. Ha ugyanis azt látják, eltökélt és magabiztos, fel sem merülhet az, hogy megkérdőjelezzék, amit mond, vagy tesz. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken a Nap és a Jupiter fényszöge igazán szerencsés előjeleket teremt minden kérdéses ügynek. Ráadásul valaki egy helyzetben igen kellemes meglepetéssel szolgál önnek, mivel kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket takar. Legyen nyitott az illetővel! 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken az égi folyamatok szerint meghívót kaphat valahová, ami egy érdekes csoport lehet, akiket a közös érdeklődés tart össze, vagy egy munkával kapcsolatos dolog is lehet. Legyen bármi, vesse bele magát lelkesedéssel ebbe az új helyzetbe, hiszen ön is régóta vágyik egy kis változatosságra. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken lehet egy nagyon szerencsés lehetőség, ez lehet munka, vagy pénz, és jobban teszi, ha nem sokat késlekedik. Könnyen lehet ugyanis, hogy a mostani helyzetre igaz az aranyszabály: aki kimarad, lemarad. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Tehetsége, tudása talán mostanában nem volt eléggé látható a környezete számára, de most egyszerre csak felfedezhetik az önben rejlő lehetőséget, talán többen is, mint szeretné. Ma igazán népszerű lehet. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nap és a Jupiter kedvező fényszöge ma nagyon jó hatással van önre. Épp ezért ma bármibe belekezdhet, amibe csak szeretne. Igyekezzen úgy eltölteni a napot, hogy lehetőleg minél több olyan dolgot tegyen, ami különbözik a megszokott dolgaitól. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Fontos hírek, információk érkezhetnek be önhöz, de legyen nagyon körültekintő akkor, amikor ezekre reagál. Lehet, hogy van mindennek igazságalapja, de azért nem pontosan azok a körülmények, amik eljutottak önhöz. Hallgasson a belső hangra! 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egyre több új terv körvonalazódik meg a fejében, végre itt a tavasz, és érzi, ahogy visszatér az életkedv önbe. Ma olyan kedvező hatások érik, hogy jó lenne, ha ezek körül ma egy esetében tenne is valamit, vagy döntene róla. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Nap és a Jupiter fényszöge ma nagyon erősen hat önre. Most szerencsés folyamatok indulnak el az életében, vagy pedig egy konkrét, sorsszerű véletlen igazgatja el az ügyeit. Az egészen biztos, hogy örömmel, hálával gondolhat erre a napra.

 

Ezeket olvastad már?
Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás