A Skorpiónál jöhet az eljegyzés! Márciusi horoszkóp minden jegynek!





Színt vallhat a Skorpió, eljött az ideje, hogy bevallja a kedvesének: fülig szerelmes bele. Aki már előrébb jár a kapcsolatában, az szorosabbra is fűzheti a köteléket: jöhet az eljegyzés! A Nyilas számára most nincs itt az ideje a szenvedélynek. Vigyázat az új emberekkel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.01.
horoszkóp

Kos 
III. 21.–IV. 20.
Március első felében arra biztatnak a csillagok, hogy vigyázz magadra. Eláraszt az elkövetkezendő hetekben az energia, vágysz majd arra, hogy a kreativitásnak vagy a sportnak szenteld magad. A születésnapodat ünnepeld meg egy nagyobb buli keretében. Nyíltan és szenvedélyesen mutasd ki az érzéseidet, ahogyan csak te tudod. Találkozz, beszélgess, ismerkedj!

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Fellélegezhetsz végre az elmúlt hónapok stresszes eseményei után. A válsághelyzetek elillannak, hirtelen helyet kap a nyugalom. Persze teljes eseménytelenségre ne számíts, lesznek váratlan helyzetek a hetekben, ezért jobb, ha mindig lesz nálad egy B terv is. A március lehetőséget ad az alkotásra, a finom érzésekre, a gyengédség és a törődés kimutatására.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ebben a hónapban a szerelmi kapcsolatoknak szenteled magad. Levegő jegyűként sok barátod van, hiszen vonzod az embereket, valószínűleg nekik köszönheted majd, hogy megismerkedsz a jövőbeli lelki társaddal is. A hónap legelején fokozódik a benned lévő érzékenység és szórakozottság, ezért vigyáznod kell a részletekkel és az elszámolásokkal. Fontos, hogy ne feledkezz meg a vágyaidról!

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Mivel önmagadat is képes vagy leküzdeni, ha akarod, a hetekben rendkívüli csúcsokat érhetsz el a karrieredben, de fontos, hogy ne becsüld túl a képességeidet és ügyelj az érzelmeid kordában tartására, amelyek néha túlcsordulnak, és nagymértékben zavarhatnak a koncentrációban. Sok megérzés áraszt el, amelyekre érdemes figyelni, hiszen kiváló emberismerő vagy.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Feszültebb leszel, mint máskor, éppen ezért márciusban próbáld meg nem túlvállalni magadat. Nyugodtan ruházd át a tennivalókat másokra és bontsd aprókra a nagy feladatokat, mert nagy a valószínűsége, hogy olyan hirtelen helyzetek alakulnak ki körülötted, amelyek meglephetnek és kizökkenthetnek a zsúfolt napirendedből. A felbukkanó agresszivitásodat jó lenne kordában tartani.

Szűz 
VIII. 24.–IX. 23.
Ne habozz gyakrabban és hangosabban dicsérni a kedvesedet – márciusban ez az első lecke. A szerelmi kapcsolatodban érzékenyebbé és sebezhetőbbé válsz. Próbáld meg humorral elvenni a partnered kedvét a folyamatos csipkelődéstől, és tréfával szállj ki minden konfliktusból. Ha akarod, most a legtöbb emberhez megtalálod a megfelelő utat. Figyelj magadra jobban!

Mérleg 
IX. 24.–X. 23.
A tavasz első hónapjában a szokásosnál keményebben kell dolgoznod, ám ne ess kétségbe! Minden erőfeszítésed meghozza a gyümölcsét, de nem azonnal. Takaríts el minden akadályt és káoszt az ügyeidből. A munka mellett azonban ne felejts el odafigyelni a szeretteidre, hiszen a legfontosabb az, hogy éber és érzelmileg nyugodt maradj. Új szerelemre találsz vagy a kapcsolatod kerül magasabb szintre.

Skorpió 
X. 24.–XI. 22.
Tele leszel romantikával, örömmel és optimizmussal. Használd ki ezt az időt, és élvezd az életet, de közben nem baj, ha ezeket a jó energiákat bölcsen, éleslátóan használod fel a mindennapjaidban. Ha régóta vágytál rá, éppen itt az ideje, hogy bevalld a szerelmet, amit régóta érzel, de ha ennél már előrébb jártok és szorosabb kapcsolatot létesítenél a kedveseddel, jöhet az eljegyzés is!

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Érdemes odafigyelni a családodra! Hidd el, van kire, és van mire büszkének lenni! Tölts több időt a szeretteiddel, hallgasd meg a tanácsaikat,  vegyél részt egy közös feladatban és emlékezzetek a közös hagyományokra. Légy visszafogottabb az új ismerősökkel. Most nincs itt az ideje a szenvedélyes szerelemnek! A cselekedetek alapján ítélj, a szavak márciusban szinte semmit sem érnek!

Bak 
XII. 22.–I. 20.
A március minden értelemben kétértelmű lehet. Egyrészt légy éber és racionális, amikor új ismeretségeket kötsz, másrészt fontos, hogy bővítsd a kapcsolataidat, hiszen új felfedezésekhez vezetnek. Fordíts több időt azokra az emberekre, akik őszintén örülnek neked, és nem nyomnak el. A családi feladatok előtérbe kerülnek. Még az igazi karrieristák is megérzik egy kapcsolat értékét.

Vízöntő 
I. 21.–II. 19.
A bőrödön érzed a közeledő változásokat, szinte alig tudsz majd lépést tartani az eseményekkel. A március legeleje kiváló lesz a pénzügyi kérdések megoldásához. Bölcsen kezeld a pénzedet, de nem kell fukarkodnod. Március második felében ragadd meg a szerencsét, hiszen jól alakulhatnak az események. Ha szabad vagy, egy hosszú távú kapcsolat jöhet az életedbe.

Halak 
II. 20.–III. 20.
Próbáld megérteni a félelmek, az önbizalomhiány és az önkifejezés nehézségének az okát. Ha hajlandó vagy foglalkozni velük, új szintre léphetsz. Ideje irányítani az érzelmeidet, és a „nem akarok” kifejezéssel megtenni, amit kell. Kidobni. Jól jön ebben a hónapban is a jól ismert önfegyelmed, különben úgy érzed majd, hogy elöntenek a nehéz mindennapok. Képes vagy megküzdeni magadért!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás