Randi, buli vagy meló? 3 trükk, amitől szimpatikus leszel





Akár már holnap bevetheted a most tanultakat!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.14.
beszélgetés szimpatikus megerősítés energia technika

Ki ne szeretne jó hatást gyakorolni a másikra?! Ám sokan kifejezetten a gyengeségeik közé sorolják a magabiztosságot, az optimizmust vagy a kommunikációt. Szerencsére Hannah Chan online életmódtanácsadó és influenszer lerántja a leplet arról a három pofonegyszerű módszerről, melyekkel szimpatikussá válhatsz a beszélgetőpartnered szemében. Ahogy a Life.hu rámutat, Hannah szerint érdemes észben tartanod: a másik nem az alapján ítél meg, hogy mit mondasz, hanem aszerint, ahogy mondod!

Fotó: Pexels/Fauxels (Képünk illusztráció)

1. Kaméleon technika

Egy lelkesen energikus, magabiztos személlyel szemben könnyen érezheted magad úgy, hogy neked itt esélyed sincs és inadba szállhat a bátorságod. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy az illető attól jön igazán lázba, ha érzékeli, hogy hatással van a másikra. Ezért ahelyett, hogy visszahúzódnál a csigaházadba, fokozd az érdeklődésedet és a párbeszédbe fektetett energiádat 20 százalékkal! Meglátod, a hatás nem marad el! (Jól ismert módszer a másik beszéltetése: a megfelelő kérdésekkel elérhető, hogy az illető sokat meséljen magáról, a gondolatairól, érzéseiről, melyektől a végén úgy érzi majd: jót beszélgettetek – a szerk.).

2. Hanglejtés

Hannah Chan szerint felejtsd el, hogy a beszélgetés során „felviszed a hangsúlyt”. Ez ugyanis kérdő mondattá teszi a kijelentéseidet, ami bizonytalanságról árulkodik. Ha határozottságot szeretnél sugallni, a mondat végén mindig vidd le a hangsúlyt. Könnyű mondani? Lehet, de érdemes gyakorolni, a saját hangunkat újra meg újra felvenni és visszahallgatni, amíg sikerrel nem járunk! Legyünk nagyon szigorúak önmagukhoz, hogy elsajátíthassuk és éles helyzetekben alkalmazhassuk a fenti módszert.

3. Értékeld magad!

Igenis higgy magadban és ne értékeld le a saját képességeidet, véleményedet! „Lehet, azt gondolod, pusztán alázatos, kedves vagy, de ettől bizonytalannak tűnsz. Gondolod végig, miért tisztelsz valakit! Nem azért, mert túlságosan alázatos, sokkal inkább, mert tiszteli magát annyira, hogy megossza a véleményét akkor is, ha tudja, hogy más nem ért vele egyet” – idézi az életmódtanácsadó szavait a Mirror.

@realhannahchan

If you were born awkward like me charisma is a learnt skill babyyyy

♬ original sound - Hannah Chan




 





Ezeket olvastad már?
Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

A négyéves fiam gyűlöli a feleségem főztjét: hogy vessek véget az állandó családi viszálynak?

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Ezek a csillagjegyek örülhetnek! Párkapcsolatok helyrehozásában segítenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás