Mutatjuk, ezeknek a csillagjegyeknek nem indul zökkenőmentesen a hét





Hétfőn talán akaratán kívül egy félreértésbe keveredhet, vagy arról értesülhet, hogy valaki szándékosan terjeszt önről hamis információkat, és könnyen lehet, hogy végül magyarázkodni kényszerül a semmiért. Valószínűleg ma begyűjt valaki önnél egy jókora fekete pontot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.18.
kommunikáció stressz hangulat pihenés horoszkóp

2023. december 18.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vannak napok, amikor úgy érezzük, összecsapnak a fejünk felett a hullámok. Ez a hétfő az ön számára valahogy hasonlóan alakulhat, mivel egyszerre több feladatot is el kell végeznie és úgy érezheti, ennyivel már nem bír el. Álljon meg egy pillanatra, készítsen ütemtervet.


Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma lehet, hogy felfigyel arra, valamiben sokkal tehetségesebb, mint azt korábban gondolta. Ha így van, figyeljen oda jobban erre a készségére és fejlessze is tovább. Néha egészen váratlan utakon érkezik meg hozzánk egy-egy siker. Adjon teret neki!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A különböző kapcsolatai akkor lehetnek igazán tartalmasak, ha tesz is értük, ápolja őket, figyel a másikra, és ez bizony energiát igényel. Ha azonban azt érzi, hogy ez a befektetett munka csakis az ön részéről van meg, akkor elbizonytalanodik. Ami teljességgel érthető is.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán akaratán kívül egy félreértésbe keveredhet ma, vagy arról értesülhet, hogy valaki szándékosan terjeszt önről hamis információkat és könnyen lehet, hogy végül magyarázkodni kényszerül a semmiért. Valószínűleg ma begyűjt valaki önnél egy jókora fekete pontot.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön a nyugodtabb tempót szereti, de ma aztán csipkednie kell magát. A munkájában, a kommunikációjában, de különösen a közlekedésben lehet szüksége a jó reflexeire, és a képességére, hogy mennyire tudja levenni a környezete hangulatait, és követni az aktuális fordulatokat.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön jószívű természet, ezért sokat segít a kollégáinak is. Csak azt ne hagyja, hogy ez az átmeneti segítség megszokássá váljon. Ezzel ugyanis azt érheti el, hogy végül már kötelességének tekintik, amit most szívességből tesz.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön körül mostanában nagyon kiélezett a helyzet és könnyen előfordulhat, hogy a nézeteltérések hétfőn veszekedéssé fajulnak, így legyen nagyon óvatos, kinek a tyúkszemére lép rá véletlenül. Nehogy pont ön legyen az, aki miatt kitör a harc. Legyen türelmes és maradjon ki a feszültségekből!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem érdemes túlkombinálnia a dolgokat: a sok töprengéssel éppen az értékes időt és a friss reagálás előnyének lehetőségét veszítheti el. Az első gondolat ma kivételesen jó lehet, reagáljon gyorsan, és csapjon le az adódó lehetőségekre!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma hatalmas tempót diktál magának, pedig ezzel a teljes kimerülést kockáztatja. Tartson szüneteket és csökkentse a csapásszámot. Ön nyilván nem egy gép, szüksége van a pihenésre, és a feltöltődésre is.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A közelében ma valaki ingerlékeny hangulatban lehet, ami kockázatos helyzeteket hozhat. Ne vegye fel a dolgokat önnel kapcsolatban, inkább térjen ki az útjából, és főleg ne vegye túlságosan komolyan, amit ma mond vagy cselekszik.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha az ön előtt álló feladatok mennyisége stresszt okoz, akkor nem az a megoldás, hogy mindezt a környezetén tölti ki. Ha teheti, inkább vállaljon kevesebbet. Nem kell mindenkinek megfelelnie és nem kell minden helyzetben önnek teljesíteni a legtöbbet.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Dolgos, munkás napra számíthat, ezerrel pörög, mindenki gondjára önnél a megoldás, mindenben segít, tisztít, pakol, átalakít, rendbe tesz. Sokan gondolnak most önre hálásan! Azért a saját ügyeire is maradjon ideje!

 









Ezeket olvastad már?
Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás