RETRO RÁDIÓ

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

A telihold hatással van az érzelmeinkre és a viselkedésünkre is. Nem azt mondjuk, hogy egyesek vérfarkassá válnak, de érezhető lehet a változás!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.05.
telihold hatás holdfázis érzelmek hangulat

Számos elmélet létezik, mely szerint a telihold befolyásolja a hangulatot, sőt még azt is, hogy mennyire tudunk jól aludni. A themindsjournal.com cikke segítségével összegyűjtöttük a leggyakrabban tapasztalható változásokat!

Te hogy érzed, hatással van rád a telihold? Fotó: Pixabay

Fontos megjegyezni, hogy a telihold mindenkire másképp hat, az emberek teljesen eltérő módon élhetik meg a jelenséget. Vannak, akik úgy érzik, hogy ebben a holdfázisban tele vannak energiával, míg mások kimerültnek érzik magukat, mert rosszul alszanak, esetleg túl élénk álmokat is tapasztalnak.

Sokan úgy érzik, hogy a telihold felerősíti az érzelmeiket, ezért ilyenkor fogékonyabbak a jóra és a rosszra egyaránt, ami miatt gyakoribb hangulatváltozást tapasztalnak. Ezek az ingadozások a párkapcsolatokban is megjelenhetnek, telihold idején felerősödhetnek a romantikus érzések, de a veszekedések is gyarapodhatnak. Másokat ezek a hatások nem érintenek, ezzel szemben ilyenkor könnyebben ki tudják élni a kreatív oldalukat. Egyesek számára ez egy olyan időszak, amikor inkább a saját gondolataikba merülnek, ez az önreflexió pedig segíti a személyes fejlődésüket.

A telihold hatásait egyfajta rejtély övezi, a tudomány ugyanis nem igazolja a holdfázis befolyását. Időről időre felmerül a talány, hogy vajon van-e kapcsolat az égitestek és saját életünk között, miközben megpróbáljuk megtalálni az egyensúlyt a tudomány és az érzelmek között.

 

Ezeket olvastad már?
Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjeit

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

Misztikus csillag forgatja fel az életünket - ezt ígéri a félemetes Antares

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

7+1 tipp, hogy mindig biztonságosan hazajuss

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Egyszer mosol fogat naponta? Durva dolgot okoz!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás