Szerencsepéntek vár erre a csillagjegyre: pénz áll a házhoz





Csodálatos nap elé nézhet a Kos!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.11.03.
Módosítva: 2023.11.03.
horoszkóp Kos szerencse pénz

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma egy szerencsés véletlennek köszönhetően pénz állhat a házhoz, amely talán egy visszafizetett kölcsön, vagy valamilyen szerencse okán történhet meg. Az is előfordulhat, hogy egy váratlan lehetőség toppan be az ajtón, amelynek nagyon nehéz lenne ellenállni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken több okból is oka lehet egy kis örömre. Eltölthet egy kellemes délutánt vagy estét valakivel, aki fontos önnek, sőt, talán még egy közös felfedezést is tehetnek együtt. Az is előfordulhat, hogy találkozik valakivel, akit már egy jó ideje nem látott. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken valaki nagyon meglepi a viselkedésével, lehet hogy egészen új oldaláról mutatkozik meg. Talán az illető nagyon közel áll önhöz és valamivel készül, de az is az eshetőségek között van, hogy valakinek a viselkedése változik most meg egy csapásra. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma találkozhat valakivel, akinek a példája, viselkedése, élete nagyon ösztönző lehet önnek. Amíg inspirációt ad, rendben van a dolog, de ne akarjon túlságosan közel kerülni az illetőhöz. Csalódást hozhat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken a figyelem középpontjába kerülhet, de talán nem egészen úgy, ahogy szeretné. Lehet, hogy kiderül egy titka, de az is lehet, hogy egy hibát követ el, esetleg feledékenységből elmulaszt valamit. Kár a dologból túlságosan nagy ügyet csinálni, bárkivel megeshet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Történik ma valami, ami változást hoz. Egy kapcsolatában ma egy szintlépésre kerülhet sor, ami lehet pozitív, vagy negatív elmozdulás is. Lehet, hogy valaki még közelebb kerül most önhöz, de az is lehet, hogy egy lépést ön tesz meg hátra. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken valaki olyannal hozhatja össze a sors, akit érdekesnek és izgalmasnak talál, de nem biztos, hogy vonzódás ez. Lehet, hogy egyszerűen csak valamely témában nagyon is egyezik a véleményük, vagy az álláspontjuk. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma külső akadályokkal, késésekkel, váratlan eseményekkel kell megküzdenie és a belső motivációi sem munkálnak önben a szokásos szinten. Lehet, hogy nem ez a nap lesz a leghatékonyabb, de mindegy is, hiszen már úgyis itt a hétvége!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pénteken éretten és profin kell viselkednie, amikor egy nehéz munkahelyi helyzetben talán úgy érezheti, hogy még önnek kell magyarázkodnia. Ha viszont hideg fejjel végiggondolja a dolgokat, rájön, hogy nincs miért szégyenkeznie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Általában igyekszik szinte minden embernek segíteni, aki a közelében van, de nem teheti mindezt úgy, hogy közben saját magáról elfeledkezik. Ha mindenkinek ad egy darabot magából, a végén ön is elfogy. Töltsön hát most egy kis időt azzal, hogy saját magát építi!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma feszült, és az talán annak tudható be, hogy hamarosan választania kell két eshetőség körül, és az idő egyre csak közeledik. Ne feledje azonban, hogy a változás, amely ezután bekövetkezik az életében, végül mindenképpen pozitív lesz. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pénteken felmerül önben a gondolat, hogy bizonyos dolgok nem a megfelelő irányba haladnak és szükség lenne néhány dolgon változtatni. Sokat segítene, ha minderről nem önmagában őrlődne, egy nagy beszélgetés sokat segíthet!





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás