Érdekes találkozásban, beszélgetésben lehet része ma ennek a csillagjegynek





Fontos nap lehet a mai!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.19.
Módosítva: 2023.11.19.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vasárnap erős lehet önben a fogékonyság a kevésbé megszokott dolgok iránt. Ráadásul ezt tovább erősíti valaki, aki vonzó és érdekes magyarázatokkal szolgál az élet bonyolult rejtélyeire. Legyen óvatos azonban, mert bármilyen jól hangzik, amit mond, nem biztos, hogy igaz is...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Érdekes találkozásban, beszélgetésben lehet része. Megismerkedik valakivel, és az ügy, amellyel foglalkozik, erős hatással lesz önre. Ha érdekli a téma, kutasson, keressen és gyűjtsön be további információkat, mert lehet, hogy önnek is dolga lesz vele.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vasárnap szinte beleláthat az ön körül lévő emberek gondolataiba, így nagyon nehéz lesz eltitkolni ön elől bármit is, legyen az egy titok, vagy akár egy hátsó szándék. Használja ezt a képességét és hagyatkozzon a megérzésére akkor is, amikor valaki egy ajánlattal keresi meg.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap egy barátság valahogy az üzlettel kapcsolódhat. Egy ajánlat, vagy egy közös munka, vagy akár kikapcsolódás lehetősége komolyan beindíthatja a fantáziáját. Szellemileg ráadásul most a csúcson van, úgyhogy pörögjenek azok az agytekervények!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A vasárnap talán egy konfliktussal indul, de ne aggódjon, mert valószínűleg ez lesz a nap mélypontja és innen már csak felfelé vezet az út. Ráadásul most egy új lehetőség kapujába is kerülhet. A nap végén már másra se tud gondolni, csak az ön előtt álló élményekre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szép napja lesz vasárnap, ráadásul részévé válhat valaminek, ami elégedettséggel és örömmel töltheti el. Talán mindez egy munkával kapcsolatos újabb lehetőség, vagy lépcsőfok, de az is lehet, hogy egy társaság, vagy egy közösség fogadja be maga közé. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy emberben csalódhat, de ne feledje, jobb a tisztánlátás! Lekerül ugyanis önről az a bizonyos rózsaszínű szemüveg és meglátja nélküle, hogy milyen ember az illető valójában. Most az a nagy kérdés, hogy így majd milyen szerepet tölt be az illető a további életében.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap szükség lesz a diplomáciai érzékére és profin kell kezelnie valakit, aki közel áll önhöz, és akinek enyhén szólva is bonyolult a lelkivilága. Tartózkodjon az éles megnyilvánulásoktól vele kapcsolatban és ne is indulatoskodjon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vasárnap egy kellemetlen ember próbál a közelébe férkőzni, vagy felvenni önnel a kapcsolatot. Nem könnyű az ilyen helyzeteket elegánsan kezelni, úgyhogy készüljön fel valamilyen ártatlan kifogással és ügyeljen arra is, nehogy belesétáljon egy csapdába. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap el kell döntenie, hogy miként kezeli egy illető dühös kitöréseit és váltakozó hangulatát. Lehet türelmes és megértő, de azért nem muszáj annak lennie. Nincs kőbe vésve, hogy önnek mindenki hisztériáit el kell viselnie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lehet, hogy ma úgy alakul, hogy nemet kell mondania valakinek a kérésére időhiány, vagy éppen pénzhiány miatt. Talán most egy kicsit részletesebben is el kell majd magyaráznia az okokat, de biztosan megérti az illető, hogy az ön erőforrásai sem mindig végtelenek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vasárnap az intuíciója igen magas szinten működhet és még olyan dolgokat is megfigyelhet, amelyek a szeme elől rejtve történnek. Egy tekintet, egy félrenézés, vagy egy apró gesztus is megvilágíthat ön előtt ma titkokat. Persze ennek nem biztos, hogy mindenki annyira örülni fog...





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás