Kos, ne döntsön ész nélkül... Kérjen tanácsot!





Ma rá kell jönnie, melyik kulcsot válassza helyesen!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.15.
horoszkóp Kos döntés

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Úgy érzi, sok új ajtó nyílt meg ön előtt az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is, hogyan is élhetne a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódjon és kérjen tanácsot – ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Valóban vannak emberek, akik mindig csak utalnak a valós szándékaikra, de azért önnek nem kell minden mondat mögött valamilyen rejtett jelentést keresnie. Vasárnap például a legvalószínűbb az, hogy minden egyszerűen az lesz, aminek elsőre látszik. Ne gondolja túl a dolgokat! 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Vasárnap a magánéletben csak nyugalomra vágyna, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodja a fejét. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozzon, amíg van megoldás is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Igyekezzen vasárnap ellazulni, és adja át magát a remek hangulatnak, mely körülveszi. Ügyeljen arra, hogy mindezt még az se tudja elrontani, ha ma valami esetleg balul sül el. Legyen ez az ön hibája, vagy valaki másé, nevessen egyet rajta!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Könnyen lehet, hogy ma nem ön lesz a nap főszereplője, hanem valaki ellopja a show-t ön elől, de ezt most nem fogja bánni! Nagyon jól fog ugyanis szórakozni azon, amit lát, az illető ugyanis valami olyat tesz vagy mond, amivel alaposan felborzolja maga körül a kedélyeket.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma egy kapcsolatban eljuthat a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthat meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak titkolt. Nincs oka a szégyenkezésre, és meg is könnyebbül majd attól, hogy megosztotta rejtett érzéseit.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Vasárnap válaszokat kereshet egy élethelyzetre vagy egy önt régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciójára figyel. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Vasárnap előfordulhat, hogy ugyan egy vitában önnek lesz igaza, de ez még nem jelenti azt automatikusan, hogy a másik fél téved. Csak talán számára az jelenti az igazságot, amit ő gondol. Talán lehetne a mai nap tanulsága pont ez: mindenkinek mást jelent a valóság, és ezt el kell fogadni így. 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Vasárnap szinte minden emberi kapcsolata zökkenőmentesen alakul, remek lehet a hangulat, s így terítékre kerülhetnek kissé mélyebb kérdések is a környezetében. Ha tisztázni szeretne valakivel valamit, ma elérheti a célját. 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ne törődjön semmilyen fenntartásokkal, és csakis a szívére hallgasson. Ha valakinek elmondana valamit, vagy kezdeményezne egy közös programot, akkor ma tegye ezt meg. Felejtsen el minden szégyenlősséget, és egyszerűen mondja el, mit szeretne, mit érez.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Vasárnap szinte minden és mindenki az ön oldalán áll majd, legyen az szinte bármi, amibe belekezdene, például munka vagy egy új magánéleti projekt. Ön körül a hangulat most pozitív, hát önnek se legyenek kétségei. 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Izgalmas beszélgetései lehetnek, csak ne akarja mindenáron meggyőzni a másikat – az most úgysem fog menni. Jobban jár, ha egyszerűen tudatosan figyel arra, hogy nyitottan fogadja a másik véleményét, elvárásait.





 





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás