A szinglik rémálma, avagy milyen őrjítő tud lenni egy kerítő

Kerültél már olyan helyzetbe, hogy bemutattak mondjuk egy kedves kollégát vagy egy új szomszédot, aztán gesztusokkal jelezték, hogy mindent bele, eljött a te időd? El tudsz képzelni ennél kínosabbat?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.07.
szinglik kerítő kapcsolat párkeresés édesanya

Ha az ember nem kapcsolatfüggő és tényleg vár az igazira, talán a szerencse sem állt még az oldalára, akkor kerülhet kínos helyzetbe, amennyiben a környezetében élők úgy döntenek, majd ők felgyorsítják a folyamatot. A she.life.hu cikke azt tartja a legkiborítóbbnak, hogy vannak anyukák, aki szinte tálcán kínálják fel a  fiukat, mégpedig úgy, hogy azt éreztetik a kiszemelt lánnyal, vele megfogta az Isten lábát. Ilyenkor jobb óvatosnak lenni, ha valaki nem kezdeményező típus és esetleg ilyen mértékig az édesanyjára van utalva, akkor a kapcsolatban is előfordulhat, hogy nem a választottja, hanem az édesanyja kívánságait lesi szüntelenül. 

romantika, romantikus vacsora, szerelem, szerelmespár, Valentin-nap, randevú, randi, Shutterstock  1276385140
Mit gondolsz, kerítők közreműködése nélkül fesztelenebb a randizás? (Fotó: KieferPix / Shutterstock)

Amennyiben nálatok is ez a helyzet, jobb, felkészülni, hogy a párod szemében mindig az édesanyja lesz az első helyen. Azzal kell vigyázni, hogy a szülő ne érezze feljogosítva  magát arra, hogy még akkor is beleszóljon csemetéje életébe, amikor az már jócskán felnőtt éveit tapossa. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás