Ők a legmegbízhatóbb férfiak – mindössze öt csillagjegy van belőlük!





Az nem állítható, hogy könnyű természettel áldotta meg őket a sors, de az igen, hogy a kedveseik számíthatnak az őszinteségükre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.14.
Módosítva: 2023.09.14.
horoszkóp férfiak megbízhatóság életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
A Kosok olyan megbízhatóak, mint egy svájci óra. Az ebben az időszakban született férfiakból kiváló barát, kolléga, partner és lelki társ lesz. Az ehhez a jegyhez tartozó férfiak az őszinteség, a nyitottság és a kedvesség mintapéldányai. Néha tudnak lódítani ők is, de csak azért, hogy mentsék a helyzetet, ám előbb-utóbb bevallják a dolgot, így száz százalékig meg lehet bennük bízni. A Kosok érzékenyek. Bármilyen helyzetben készek segíteni, függetlenül attól, hogy a kapcsolatuk éppen milyen szakaszban van.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Soha nem fognak titkos kapcsolatot keresni, félremenni. Számukra a szerelem szent, ezért mindent megtesznek, hogy örökre megőrizzék. Az ehhez a csillagjegyhez tartozó férfiak rendkívül figyelmesek és gondoskodóak, ezért soha nem adnak okot a szerelmüknek az aggodalomra vagy arra, hogy alsóbbrendűnek érezze magát. A szerelemben szeretik a stabilitást és a nyugalmat, és mindig a kölcsönös megértést helyezik előtérbe.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Kissé titkolózónak tűnhetnek a Szűz férfiak, de ez csak azért van, mert szeretnék megkímélni a szeretett társat a felesleges aggodalmaktól. Ennek a csillagjegynek a képviselői soha nem hagyják magukra a kedvesüket, és elég jól tűrik a nehezebb helyzeteket is. Megbízhatóak, már csak ezért is, mert jobban törődnek a hírnevükkel, mint bárki más. Erős empátiával rendelkeznek, így tudják, milyen nehéz túlélni egy hazugságot vagy árulást. Bármilyen titkot rájuk lehet bízni.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A kötelességtudat a Skorpiókban talán fejlettebb, mint másokban. Nincsenek bennük hamis érzések, nem szeretik a színlelést, így velük könnyebb a boldogság. Úgy tartják, hogy a Skorpiók az állatöv legféltékenyebb jegyei, de ha nincs rá okuk, nem zaklatják a párjukat az állandó ellenőrzésekkel. Cserébe viszont folyamatosan aggódnak, ha szeretett társuk távol van. Lehet, hogy nem mutatják ki, de gyakran élnek át emiatt nehéz élethelyzeteket.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Hiányzik belőlük az önkritika, ami megnehezíti a társuk életét, cserébe viszont hűségesek, mert nincs szükségük a kalandra, illetve annyira elfoglaltak, hogy nincs is idejük ilyesmire. A Bakok olyan emberek, akiknek nincs rossz gondolat a fejükben. Direkt nem okoznak rosszat, mert tudják, hogy mindennek van következménye. Őszinteségüket és megbízhatóságukat nem a szerelem, hanem a józan ész diktálja, ennek ellenére ezek a férfiak tudják, hogyan kell szeretni és romantikusnak lenni. Kissé zárkózottak, de idővel megnyílnak.





 





Ezeket olvastad már?
Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Tízből kilenc ember rosszul takarítja az air fryerét! Ezekre mindig figyelj oda!

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Így néz ki és él ma a Skála Metro gyönyörű háziasszonya! Kattints a fotókért! – Galéria

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás