Pénzügyi problémák elé nézhet ma ez a csillagjegy

Ma újra kell gondolnia terveit a Bikának...



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.08.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden kissé érzékenyebb lesz az átlagosnál, így olyasmit is sértésnek, támadásnak vesz, amit inkább csak egy kis ártatlan megjegyzésnek, viccnek szánt a másik. Igyekezzen mindezt kordában tartani, ami persze nem jelenti azt, hogy mindent el kell viselnie.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden valamilyen terve megvalósítása veszélybe kerülhet pénzügyi bizonytalanságok miatt, emiatt újra kell értékelnie minden ezzel kapcsolatos elképzelést. Tegye meg, legyen figyelmes és ki fog derülni, hogy alaptalan volt az aggodalom. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma egy múltbéli tévedése térhet vissza kísérteni és emiatt kissé elbizonytalanodik azon aggódva, hogy esetleg ismét rosszul sülnek le a dolgok. Szükségtelen ezen aggódni. Ön pontosan olyan ember, aki tanul elsőre a hibáiból.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon érzékeny, vízelemű jegyként van egy természetes képessége arra, hogy szinte belelát az emberekbe. Képes ösztönösen kitalálni, mi motiválja őket és néha nagy biztonsággal meg tudja tippelni az egyes élethelyzetekre adott reakcióikat is. Ma ezt a képességét gyakorolhatja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold még az Oroszlán jegyében van, emiatt elemében lesz, de azért nem árt az óvatosság sem. Általában nagyon gyakorlatias ember és ha úgy adódik, hogy meg kell tenni valamit, akkor nem szokott túl sokat gatyázni. Ma legyen egy picit megfontoltabb!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedden picit összekuszálódnak a szálak, egy átmeneti késés, vagy zavar nehezítheti, hogy a dolgai a megfelelő ütemben haladjanak. Lehet, hogy mindehhez némi pénzügyi probléma adódik. Ám szinte varázsütésre megoldódik minden délután!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy igen bonyolult, ám mégis hihető teóriával, vagy egy pletykával találkozik és talán erős lesz önben az érzés, hogy hitelt is adjon neki. Érdemes azonban a dolgokat óvatosan kezelni és azt is megnézni, honnan érkezett az információ.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Azok a pénzügyi tervei, amelyeknek a megvalósításán jelenleg dolgozik, rövid időn belül komoly haszonnal kecsegtetnek, és ma értékes tanácsokat is kaphat ezekhez. Egy kollégája szeretne a barátja lenni, mert már régóta csodálja mint embert, vagy éppen vonzódik önhöz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Rendkívül kedves és segítőkész ma, de persze ez öntől nem szokatlan. Sajnos egyesek visszaélhetnek a bőkezűségével: a könnyelmű barátok most viszik a pénzt. Meglehet, van olyan nagylelkű, hogy még ebben is örömét leli, és szívesen ad.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma már fellélegezhet a bolygók szerint. Az elmúlt hetek óvatosságra tanították – most már lehet bátor! A magánéletben is eloszlanak a felhők, kapcsolatai szempontjából remek időszak kezdődik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Új terveken töri a fejét, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várja, egészen meglepő fordulatot vehetnek a dolgok. Ne sokat morfondírozzon, és ne várjon a sült galambra sem! Viszont ha tesz érte, most megvalósíthatja egy álmát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Izgalmas napra számíthat, de most túlságosan meggondolatlan, és azokkal is vitatkozik, akikre a legnagyobb szüksége lenne. Ha nyugodt körülményeket teremt, mindenkivel szót lehet érteni, főleg, hogy együtt kell dolgozniuk.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás