Nagyon vigyázzanak magukra a Halak, veszély leselkedik rájuk

Augusztus 7-én, hétfőn ez vár a csillagjegyekre.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.07.
horoszkóp csillagjegy életmód

2023. augusztus 7.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Önnel öröm együtt dolgozni. A munkájában pontos, és ami a legfontosabb, mindig betartja a határidőket. Ezt nemcsak a főnöke látja, de más is. Talán ma kap is egy csábító ajánlatot. Szokásához híven ne tegye félre! Fontolja meg!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A nyár még tartogat váratlan örömöket: talán nyaralni hívják, vagy más meghívást kap. Ne szalassza el a lehetőséget. A vendégség több lehet egyszerű kalandnál. Egy új fordulat kezdete az életében.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Kissé döcögőssé vált az élete, különösen, ami az anyagiakat illeti. Azt hitte, mindent megfontolt, bizonyos fontos tényezők azonban elkerülték a figyelmét. Nem baj, mindig van egy segítő, aki ön mellett áll. Hétfőn is váratlan segítséget nyújthat.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ha nem akar valakit bajba sodorni, akkor hétfőn legyen nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruházza fel, amivel könnyen ártalmára is lehet valakinek. Vigyázzon, nehogy oktalanul kifecsegjen titkokat. Ne keveredjen pletykákba!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Szerelmi téren kissé számítóvá válhatott az utóbbi időben. Pedig ön a természete szerint adakozó és nagyvonalú. Térjen ma vissza a régi önmagához, és adjon teljes szívből és szeretettel annak, akit a legjobban szeret. Délután már az Oroszlánban lesz a Hold, és segíti ebben.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Szokásával ellentétben haragot tart. Pedig ez önnek fáj jobban, főleg, ha közel áll önhöz az illető. A negatív érzések, a harag, a féltékenység rosszat tesznek az egészségének is. Nyugtalanság, feszültség, álmatlanság – ezt is okozhatja.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Hold jegyváltása hétfőn kettévágja a napot: délelőtt még az érzelmes Rákban, délután már az Oroszlánban. A nehéz feladatokat inkább délutánra időzítse! Akkor mindent egy perc alatt megold.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma hangot ad az elégedetlenségének. Kicsit elege van már abból, hogy a családban minden gond az ön nyakába hárul. Talán igaza van, de ön is tehet erről. Gondolja végig, mit tud átadni a feladatokból!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Munkaügyben jó híreket kaphat. Ez fellelkesíti, végre úgy érezheti, túllendül a holtponton, amiben érezte magát az elmúlt időszakban. Most koncentráljon a mindig ön előtt álló lépésre! A többi jön magától!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma nem ismer lehetetlent, és a szerencse is valahogy ön mellé áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy egy csapásra megoldja azokat az ügyeket, amikkel eddig csak kínlódott. Délután meg egyenesen szárnyal az Oroszlán Holdnak köszönhetően.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Talán ha kedvesebben közeledne a párjához, nem kellene annyit morgolódniuk egymásra, mint azt mostanában teszik. Legyen nagyvonalú az érzelmekben is! Ez kellene ahhoz, hogy végre helyreálljon a béke.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Vigyázzon, mert ma sajnos hibát hibára halmozhat a munkahelyén, és nem lesz mindenki megértő… Jobb, ha mindent kétszer ellenőriz, hogy ne legyen gond ebből, és ne kelljen még kedden is ezeken a feladatokon dolgoznia.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás