Homokóra vagy körte alkatod van? Teszttel leplezzük le a nők titkait!

Lehetséges, hogy a testfelépítésed arról is árulkodik, hogy ki is vagy valójában? Pusztán a genetika is számos dolgot elárul rólad!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.18.
testalkat személyiség nők életmód összefüggés

Nőknek szóló személyiségteszttel fedjük fel az egyes testalkatok legfőbb jellemzőit. Te magadra ismertél a leírás alapján, netán meglepő igazsággal szembesültél?

A fordított háromszög testalkatú hölgyek válla széles, melle nagyobb, csípője pedig keskeny, dereka nem hangsúlyos. Ha te is így nézel ki, akkor elszánt vagy és rugalmas, számodra nincs legyőzhetetlen kihívás. Kreatív vagy és melegszívű, együttérző természeted lehetővé teszi, hogy őszinte kapcsolatokat alakíts ki másokkal. Nem félsz az ismeretlen felfedezésétől.

A téglalap, azaz egyenes alak azt jelenti, hogy arányos vagy, a vállad és a csípőd egyvonalban vannak.  A személyiségjegyeidet illetően kiegyensúlyozott vagy, az életszemléleted praktikus. Racionális és analitikus gondolkodásmóddal rendelkezel, kiváló problémamegoldó és stratéga vagy. Magabiztos vagy és eltökélt, eléred a céljaid és a siker felé vezető úton megőrzöd higgadtságod.

A körte testalkatot széles csípő jellemzi, amely teltebb, mint a mellkas és a vállak. Eszerint eredendően melegszívű és empatikus vagy, gyakran mások szükségleteit helyezed a sajátjaid elé. Kedves és gyengéd természeted vonzza az embereket, könnyedén harmóniát teremtesz. Kreativitásod nem ismer határokat, rendkívüli művészi érzékkel vagy megáldva.

A homokóra testalkat nagyjából azonos szélességű váll- és csípővonalat jelent, keskeny derékkal és kerekded mellekkel. Ha ilyen az alakod, akkor mágneses vonzerőd van, az embereket vonzza az ívek és a szimmetria harmonikus keveréke, amely tükrözi a veled született egyensúlyérzéket és kecsességet. Természetes képességed van arra, hogy harmóniát teremts, jól alkalmazkodsz.

Az alma testalkat jellemzője a kerek, telt felsőtest, valamint a vékony lábak. Nincsen határozott derékvonal, így a mell alatti rész a felsőtest legkarcsúbb pontja. Amennyiben ilyen az alakod, akkor elmondhatjuk rólad, hogy pozitív, odaadó természeted van. Tekintélyt parancsolsz, erős vezetői tulajdonságaid vannak. Optimista látásmódod van, hajlamos vagy a kalandvágyra.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás