Furcsa helyzetet hoz a vasárnap ennek a csillagjegynek

A Bika ma nagyon figyeljen oda, kinek mit mond!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.06.
Módosítva: 2023.08.06.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Van, amikor igazán helyénvaló a határozottság. Vasárnap valaki talán erőszakosan is, bele akarja rángatni valamibe, amihez semmi kedve nincs és érdeke sem fűződik hozzá. Nincs oka udvariaskodni, ha valaki ennyire rámenős, akkor szembesíteni kell ezzel. Mondjon nemet és kész.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Furcsa helyzetet hoz a vasárnap. Arra kényszerül, hogy bizonyos információkat visszatartson néhány ismerőse elől, mert okkal tart tőle, hogy visszaélnek vele. Ha ön valamiért megdolgozott, akkor az legyen elsősorban az ön hasznára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Könnyű ma elütni az időt beszélgetéssel, mert lássuk be, téma az van bőven! A kérdés inkább az, hogy nem fogja-e bánni, ha az egész nap elmegy a trécseléssel. Lehet jobban jár, ha előre veszi a fontos feladatokat, amikből bizony vasárnapra is juthat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az jó, hogy önnek mindenről elég határozott véleménye van és ezt szereti is megosztani a környezetével, ma mégis igyekezzen inkább visszafogni magát. Lehet ugyanis, hogy valaki úgy érzi majd, hogy kioktatja, amivel nem szerez nála jó pontokat. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem kell titkolni a szerencsét, de azért egy picit fogja vissza magát, különösen, amikor a saját sikereiről, vagy akár egy közelmúltbeli örömhírről beszélne, mert vannak a közelében olyanok, akiket, bár nem mondják, de igen nagy problémák sújtanak. Ilyenkor pedig mindenki nagyon érzékeny tud lenni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valahogy rá tör önre a magány, még akkor is, ha amúgy van ön körül valaki. Ne feledje, hogy ezzel talán más is ugyanígy van az ismerősei közül. Néha pedig csakis annyin múlik a dolog, hogy valaki rászánja-e magát, hogy felemelje a telefont. Legyen ma ön az, aki ezt megteszi!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap úgy érezheti egy helyzetben, hogy valakinek őszintén el kell mondania, mit gondol róla, vagy a helyzetéről, vagy a tanácsaival kell segítenie az illetőt. Valószínűleg jól is tudná hasznosítani azt, amit mond, de nem mindegy, hogy milyen köntösben adja mindezt elő. Ne legyen túl kioktató!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A jegy szülötte nagyon profi vagy a taktikázásban, kivárásban, ma is jó lenne, ha ezt tenné.  Legyen inkább passzív megfigyelője az ön körül zajló eseményeknek és ne legyen kezdeményező fél. Lehet ugyanis, hogy a helyzet annyira gyorsan megváltozik, hogy mire cselekedne, már okafogyottá válik minden. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vasárnap zsigeri ellenállást érezhet valamivel szemben, melyben részt kellene vennie, vagy amit el kellene végeznie. Ezt nem szabad figyelmen kívül hagynia. Hallgasson az ösztönére, hiszen az nem véletlenül olyan erős önben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap kapcsolódjon ki egy kicsit, és próbálja meg az ön körül lévő történéseket egy kicsit lazábban kezelni és elővenni azt a szemüveget, amely segít megmutatni az élet vidámabb oldalát is. Nem lehet ugyanis állandó idegfeszültségben élni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma magánéletben, legyen az egy intim kapcsolat, vagy akár barátság, törekedjen a harmóniára és a nyugalomra és ezt igyekezzen közvetíteni mindenki felé. Ma ugyanis megvan önben az a különleges képesség, hogy mindenkit megnyugtasson néhány okos mondatával.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valami új és izgalmas vár rád és ez jelenthet egy programot, új munkát, vagy akár egy friss ismeretséget is. A döntés a tiéd, de mielőtt tennél bármit is, gondold át alaposan, hogy vajon felkészültél-e a változásra?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás