Falat épít maga köré a Kos, minden csillagjegy máshogy óvja meg magát





Mindannyian hajlamosak lehetünk falakat emelni. Néha azért, hogy ne sérüljünk meg, máskor pedig például azért, hogy lássuk, ki törődik velünk igazán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.24.
csillagjegy nehézségek fal életmód szokás

Gyakran félelmeinkből, bizonytalanságunkból és egészségtelen, berögzült szokásaink építőköveiből emeljük ezeket az érzelmi falakat. Vigyázni kell, mert csapdába eshetünk! Ahelyett, hogy örökké arra várnánk, hogy valaki más döntse le helyettünk ezeket az akadályokat, miért ne léphetnénk mi magunk? Tisztában vagy vele, neked mivel kell megküzdened a horoszkópod alapján?

Sad,Woman,Sitting,On,A,Sofa,In,The,Living,Room
Néha le kell győznünk önmagunkat, hogy elérjük céljainkat! (Fotó: Shutterstock)

Kos

A látszólag durva, érzéketlen viselkedésed oka az, hogy sokat bántottak. Csak a szívedet próbálod megvédeni azzal, hogy úgy teszel, mintha nem is lenne. Hajlamos vagy vitába szállni másokkal, mert azt feltételezed, hogy lenéznek.

Bika

Nem tolerálod a tieddel ellentétes nézeteket, akár a kapcsolatodat is feláldozod, de nem adod fel az álláspontod. Nem vagy túl rugalmas, bármilyen projektben is kell együttműködni veled, hamar világossá teszed, hogy a te szabályaid szerint kell játszani.

Ikrek 

Elégedetlen vagy önmagaddal, ezért mindig többet akarsz. A padlóra kerülsz, ha nem sikerül megvalósítanod azt, amit elhatároztál. Minden energiáddal egy célra összpontosítasz, ennek érdekében folyamatosan változtatod a prioritásaidat.

Rák

Bármi áron elkerülöd a kellemetlen helyzeteket. Kizárólag a komfortzónádon belül mozogsz, amiből, ha ki akarnak zökkenteni, kreatív kifogásokkal állsz elő. Mélyen gyökerező meggyőződésed, hogy az embereknek hátsó szándékaik vannak, szinte senkiben sem bízol.

Oroszlán

Törékeny egód van, mindig attól tartasz, hogy figyelmen kívül hagynak. Érzelmi falaid egy kapcsolatban arra késztethetnek, hogy szakíts, mielőtt veled szakítanak. Minden vágyad, hogy kedveljenek, ezért rossz szokásaid miatt sokat magyarázkodsz.

Szűz

Mindent egyedül próbálsz elérni, mivel nem tudsz lemondani az irányításról. Gyakran panaszkodsz arra, hogy túlterhelt vagy, mégsem adsz át semmit a feladataid közül. Erősen kritikus vagy másokkal szemben, nagyon nehéz lenyűgözni. 

Mérleg

Mindent elkövetsz, hogy ne sérts meg senkit, kétségbeesetten próbálsz mindenkit boldoggá tenni, eközben elhanyagolod saját igényeidet. Azt akarod, hogy elfogadjanak, emiatt alárendeled magad másoknak és nehezen érvényesülsz.

Skorpió

Utálod, ha bármilyen helyzetben elveszíted az előnyödet, te akarsz irányítani. Csak annyit árulsz el magadról, amennyit feltétlenül szükséges, és eltitkolod valódi érzelmeidet még az olyan emberek elől is, akik őszintén törődnek veled.

Nyilas 

Hajlamos vagy arra, hogy minden helyzet lehető legrosszabb kimenetelére készülj fel, a reménykedés nem a te asztalod. Nem tudod elfelejteni az exeidet, személyes küldetésnek tekinted, hogy minél több embernek segíts, akár a saját boldogságod árán is.

Bak 

Nehezen fogadod el a hibáidat, a vereség beismerése helyett inkább nem beszélsz a történtekről. Kissé szélsőséges vagy, vagy úgy állsz hozzá egy adott helyzethez, hogy mindent beleadsz, vagy pedig a kisujjadat sem mozdítod, nálad nincs köztes állapot.

Vízöntő 

Kerülöd a nehéz beszélgetéseket, ha mély és őszinte válaszokra van szükség, akkor inkább menekülsz. Nehezen bízol meg másokban és sebezhetőnek érzed magad, ezért amikor komollyá válik egy kapcsolat, hajlamos vagy idő előtt véget vetni a randizásnak.

Halak 

Hajlamos vagy jobb színben feltüntetni magad vagy a körülményeket, hogy ha el szeretnél érni valamit. Az is a „módszereid” közé tartozik, hogy áldozatként tekintesz magadra, így próbálod kivívni az emberek együttérzését. Nem vállalsz kockázatot, kitartasz a napi rutin mellett.





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás