Ha igazi kézműves péksütit ennél Pesten és Budán is, irány az Artizan!
A közelmúltban a Kenyérlelke fesztiválon díjazott baguette-jével és kézműves különlegességeivel jelen volt az Artizan, ami kizárólag helyben sült, kiváló minőségű pékárut készít, friss és hazai alapanyagokból. Pesten az V. kerületben a Hold utca 3.szám alatt (Itt Light Lunchhöz is hozzájuthatunk hétfőtől péntekig), Óbudán pedig a Bécsi út 314.-ben élvezhetjük a mennyei Artizan-ízeket.
„A Kenyérlelke fesztiválon csapatunk idén egy második helyezéssel gazdagodott, baguette kategóriában. A felkészülés és maga az ottlét is sok időt, extra energiát és szervezést vesz igénybe a csapat minden tagja részéről, mégis megéri.
Gazdagodunk – egy új csapatélménnyel, újabb sütési technikák felfedezésével vagy hogy egy napra együtt lehet az egész kovászoskenyér-közösség” – tudtuk meg Fekete Gergő tulajdonostól. Aki kíváncsi, mi a titka az Artizan-termékeknek, nézze meg ezt a videót!
Fekete Gergő tulajdonos az Artizan titkáról:
Az Artizánban friss, hazai alapanyagokból, kizárólag a saját kemencéikből kerülnek ki a forró kenyerek, méghozzá adalékanyagoktól mentesen. A pékség igazi favoritja a különböző ízesítésű cipókon túl a kardamomos-vaníliás tekercs, reggelire szendvicsek, baguette-ek és napi kenyerek, és érdemes kipróbálni a frissen pörkölt kávékülönlegességeket is.
Így készül a pékáru az Artizánban:
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre