A csillagokban van megírva, ilyen a te legjobb barátod!





Ha az egymással kompatibilis csillagjegyekre gondolunk, akkor általában a szerelem kerül előtérbe, pedig a barátságnál is legalább ilyen fontos az összhang.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.08.16.
csillagjegy legjobb barát személyiség életmód összhang

A themindsjournal.com összegyűjtötte, hogy az egyes csillagjegyek milyen barátok, melyek a legjellemzőbb tulajdonságaik. A te legjobb barátod melyik jegyben született?

Tudatosítsd, hogy mely csillagjegyekkel jössz ki leginkább! (Fotó: Pixabay)

Kos

Energikus és szókimondó, olyan emberek közelében szeret lenni, akik hozzá hasonlóan kalandvágyók. Mindig úton van, kész a legnagyobb őrültségre. Nem ül le beszélgetni az érzéseiről, de biztosít a támogatásáról a legkilátástalanabb helyzetben is.

Bika

Nagyon ragaszkodó, hajlamos birtoklóan viselkedni. Nem engedi, hogy bárki rosszat mondjon a barátairól a hátuk mögött. Kezdetben úgy tűnhet, hogy sokat kell vele foglalkozni, de megéri, rendíthetetlen hűsége ritka a mai világban. Családtagként bánik azzal, akit szeret.

Ikrek

Könnyen alkalmazkodik bárkihez és bármihez, ő adja a legjobb tanácsot. Szeret új dolgokat kipróbálni, szórakoztató személyiség. Abban a legjobb, hogy elfeledteti az összes problémádat. Felvidít, amíg nem mosolyogsz, addig próbálkozik.

Rák

Érzékeny, nehezen nyílik meg, nem mutatja ki sérülékenységét. Aki előtt feloldódik, az előtt felfedi törődő és odaadó oldalát. Akkor érzi magát igazán boldognak, ha olyan emberek veszik körül, akik nyitott elmével és szívvel fordulnak hozzá. 

Oroszlán

Drámai és nehezen kezelhető személyiség, mindig a figyelem középpontjában akar lenni. Imád szórakozni, de ha egy barátja bajba kerül, kisírhatja magát a vállán, friss gondolataival támogatást nyújt. Ha a bizalmasa leszel, mindenáron kiáll melletted.

Szűz

Hajlamos a stresszre, ha egy barátjának problémája van, akkor aggódik érte, és addig nem nyugszik, amíg nem talál megoldást a helyzetre. Jó beszélgetőpartner, időt és energiát áldoz szeretteire. Gondoskodó természete van, de vicces és szarkasztikus is tud lenni.

Mérleg

Fontosnak tartja az egyensúlyt az életében, és nem szereti, ha valaki túlreagál egy adott helyzetet. Kiváló kommunikátor, a nap legszokatlanabb óráiban bukkan fel. Többnyire intelligens beszélgetéseket folytat, de a humor sem áll távol tőle.

Skorpió

Heves, szenvedélyes és hűséges. Ő az egyik leghűségesebb barát, akivel valaha találkoztál. Nem számít, hogy mennyire rossz dolgok történnek veled, soha nem hagy magadra. Támogató és segítőkész, de csak óvatosan a szavakkal, mert könnyen megsértődik!

Nyilas

Független csillagjegy, a baráti kapcsolataiban vidám és kalandvágyó. Nem mindenki tudja, de van egy igazán komoly oldala is és szereti a mély beszélgetéseket. Legjobb barátként mindig azon fáradozik, hogy helyreállítsa az önbizalmad!

Bak

Nincs ideje ingatag barátságokra. Vagy kitartasz mellette bármi áron, vagy jobb, ha békén hagyod. Általában komoly ambícióiról beszél, de akit igazán szeret, az előtt felfedi szórakoztató oldalát. Magabiztos, barátként kiemeli pozitív tulajdonságaidat.

Vízöntő

Temperamentumos tud lenni, de hűsége és ragaszkodása ezt remekül kompenzálja. Tele van energiával, szórakoztató, a legcsodálatosabb emlékekről ő gondoskodik. Mindig ott van, hogy megbeszéld vele életed eseményeit, képes elfeledtetni minden problémád.

Halak

Érzelmes jegy, akinek gyengéd barátokra van szüksége. Mivel érzékeny, ő is óvatosan és törődéssel fordul hozzád. Ha ölelésre vagy tanácsra vágysz, ő ott van és biztos lehetsz benne, hogy tőle jó hangulatban távozol. 





 





Ezeket olvastad már?
Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás