Vitát szít maga körül a dühös Ikrek, de nem csak neki van kettős személyisége





Annyit elárulhatunk, hogy sokakra nem lehet ráismerni, ha az élet akadályokat állít. Te hogy reagálsz a pozitív és a negatív történésekre?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.25.
rossz nap tulajdonságok életmód viselkedés horoszkóp

A themindsjournal.com megfejtette, milyen titokzatos módon viselkednek az egyes csillagjegyek a jó és a rossz napjaikon. Vannak, akik mellett egy kozmikus hullámvasúton érezheted magad a szélsőséges reakciók miatt!

Te hogyan éled meg a nehéz időszakokat? Fotó: Pixabay

A Kos páratlan lelkesedéssel tör előre, ha jó napja van. Tele van energiával és pozitív kisugárzással, inspirálja a környezetében lévőket. Ha viszont rossz napja van, lobbanékonnyá válik, a legkisebb provokációra is ugrik. Ilyenkor roppant türelmetlen, jobb nem keresztezni az útját!

A Bika a legjobb napjain a nyugalom és a harmónia megtestesítője. Élvezi az élet örömeit, legyen szó ínyenc ételekről vagy luxuskényelemről. Amikor pedig rosszul érzi magát makaccsá és indulatossá válik, rá sem lehet ismerni. Ilyenkor jobb kerülni, bárki a célpontjává válhat!

A vidám Ikrek csak úgy ragyog, keresi a társaságot és megcsillogtatja intellektuális képességeit. Erőfeszítés nélkül száguldozik a témák között, mindenkit lenyűgöz hatalmas tudása. Határozatlanná válik viszont, amikor felhők gyűlnek a feje felett. Az elméjében káosz uralkodik ilyenkor, elveszik a gondolataiban és hajlamos vihart kavarni maga körül.

A Rák a legjobb napjain ragyog, emellett empatikus és nyugalmat sugároz. Gyengédsége csodálatra méltó, de mihelyst rossz kedve lesz, kiszámíthatatlanná válik. Ilyenkor visszahúzódik, szeszélyeit nehéz kiismerni. Jobb vigyázni vele, mert képes magával rántani!

A kiegyensúlyozott Oroszlán tele van önbizalommal és bájjal. Karizmája nem ismer határokat, uralkodóként vonzza a figyelmet. A világ számára egy színpad, bárhol képes ellopni a reflektorfényt. A legrosszabb napjain azonban a büszkesége elillan, az indulatok futótűzként lobbannak fel benne, ezért nem érdemes provokálni. 

A jókedvű Szűz céltudatos és szervezett, pontos és aprólékos. A legrosszabb napjain a tökéletességre törekvése igazi ámokfutássá alakul, minden hiba és tökéletlenség kirívó bosszúsággá válik, ilyenkor mindent és mindenkit őrjöngve kritizál.

A Mérleg a legjobb napjain ragyog, a harmónia és a diplomácia nagykövetévé válik. Eleganciát sugároz, nyugodt légkört teremt. Kiváló társaság, a legjobb beszélgetőpartner. A belső zűrzavar azonban felborítja nála az egyensúlyt, ilyenkor határozatlanná válik, a legegyszerűbb döntéseket sem képes meghozni. 

A Skorpió rejtélyes és szenvedélyes, elszánt, csak úgy vonzza magához az embereket, amikor jókedélyű.  A titokzatosság és a csábítás megtestesítője, kivéve, ha rossz napja van. Az elégedetlen Skorpió bosszúállóvá és birtoklóvá válhat, haragja nem ismer határokat!

A vidám Nyilas lelkes és kalandvágyó, az élet minden pillanatát expedícióvá varázsolja. Optimizmust sugároz és inspirál másokat, rossz napjain azonban pozitív kilátásai elhomályosulnak. Eluralkodik rajta a nyugtalanság, nyers őszintesége kétélű fegyverré válik. 

A Bak a legjobb napjain a becsvágy és az elszántság megtestesítőjévé válik. Szorgalmas természete és megingathatatlan fókuszáló készsége a siker felé hajtja. Fegyelmezettséget sugároz és inspirál másokat, de ha kedvezőtlen helyzetbe kerül, eluralkodik rajta a pesszimizmus. Túlzottan kritikussá válik, könnyen megbánthat másokat.

A boldog Vízöntő a kreativitás és az innováció megtestesítője, nem követi a társadalmi normákat. Útmutatást nyújt, amely egy szebb jövő felé vezet bennünket. Ha viszont sötét fellegek gyűlnek fölötte, akkor lázadó szelleme kicsúszik az irányítás alól. Türelmesnek és nyitottnak kell lenni vele, mert a kiszámíthatatlanság hullámai elmossák a felkészületleneket!

Amikor a Halak élete jól alakul, mélyre merül a képzelet és az empátia óceánjában. Álmodozóvá válik, együttérzést és érzékenységet sugároz. Ha viszont rossz napja van, akkor az áramlattal szemben úszik, elveszve saját illúziója és melankóliája világában. Érzelmei elsöprővé válnak, határai elmosódnak. 





 





Ezeket olvastad már?
„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Erre figyelj oda, amikor gyümölcsfát vásárolsz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Figyelmeztetnek a szakértők: a következő világjárvány egy gyilkos gombafertőzés lehet, amely agyduzzanatot és gennyes keléseket okoz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás