Hisztérikusan kezdődik a Kos napja, de a többiek sem fognak unatkozni





A Kos veszekedésre számíthat, míg a Vízöntő cinikus megjegyzései miatt keveredhet bajba.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.28.
napi horoszkóp Kos csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Idegeskedéssel, kissé hisztérikusan kezdődik ma a napja. A nyugtalanság valahogy rányomja a bélyegét a kapcsolataira is. Ez hozhat új ismeretséget, de a kedvesével való oktalan és érthetetlen veszekedést is. A vizes helyek nyugalmat hozhatnak, és délután már helyreáll a béke.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Rengeteg jó ötlettel szolgál a mai napja, csak ezek közül, mintha kevés lenne igazán megvalósítható. Az álmodozók ma elemükben érezhetik magukat, és ezek a teremtő energiák valahogyan mégiscsak pozitív változásokat indítanak el.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy találkozás igencsak felvillanyozza az Ikrek jegyűeket. Nem kell félnie: csak annyira égetheti meg magát, amennyire komolyan veszi a kalandot. Ha viszont szerelemre vágyik, most itt a lehetőség!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne engedje, hogy mások diktáljanak ön helyett. A saját sorsába legalábbis semmiképp ne engedjen beleszólást. Abból csak az sülne ki, hogy kínkeservvel sem tudna megfelelni az önre kényszerített elvárásoknak. A saját útját kell járnia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma kissé feszültté válik a hangulat ön körül. Ez attól is lehet, hogy valahogy semmivel sem tud elégedett lenni, mindenben hibát keres. Ráadásul valamiért bűntudat gyötri, amit talán még magának sem mer bevallani – ok nélkül pedig. Bocsásson meg!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A józan megfontoltságra ma minden szinten és egész nap szüksége lehet! Át kell értékelnie eddigi életmódját, és végig gondolnia, hogy min is kellene változtatnia. Nemcsak a hatékonyság az egyetlen szempont! Van-e elég része pihenésben?

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az önbizalom az elsődleges ahhoz, hogy megvalósítsa álmait, vágyait. Ha látszik önön a bizonytalanság, az akaratgyengeség, akkor senki más sem fog hinni önnek. Ma pedig adódhat egy helyzet, amikor erre nagyon is szüksége lesz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nyugalmas napra van kilátása szerdán. Jól is teszi, ha kreatív erejét inkább a délutáni, esti órákra tartalékolja. Ma sokakat meghódíthat egy jó előadással, vagy ha jól mutatkozik meg mások előtt. A sikerének hamarosan látszatja is lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vegyes érzelmekkel van tele a napja. Nem igazán tudja eldönteni, hogy kire számíthat, és ki az ellensége. Egy biztos: a nyílt lapokkal játszó ellenség még mindig százszor jobb, mint egy sunyi barát. Becsülje meg az őszinteséget!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Biztonságban tudja magát, és önnek ez mindennél fontosabb, különösen érzelmi téren. Több helyről is kedvező híreket kap szerdán, és a magánéletében is szinte kisüt a nap. Karrierjében jelentős esemény közeledik, talán már érzi az előszelét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy picit vegyen vissza a cinikus megjegyzésekből, amikkel sokakat elvadít maga mellől. Különösen a párkapcsolatban nincs most helye a szarkasztikus ítéleteknek. A szeretetet néha ki kell mondani.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sikeres napja lehet szerdán, legalábbis a környezete végre értékelni fogja erőfeszítéseit. Ha belül mégis hiányérzete van, az azért, mert önnek a siker kevésbé fontos, mint a belső béke. Hogy ezt megtudja, volt szüksége erre az elismerésre.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás