A Kos ma jobban jár, ha megválogatja a szavait





Ma nagyon sok múlik a kommunikáción!



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.06.16.
horoszkóp Kos csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma hajnalban belép az Ikrekbe, és jóval könnyedebb energiákat hoz. Sok múlik most a kommunikáción, annak stílusán, úgyhogy arra figyelnie kell, hogy a szokásosnál picit jobban válogassa meg a szavait!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Főnökei ma olyan feladattal bízhatják meg, amibe akár még bele is törhet a bicskája. Ne habozzon segítséget kérni, ha nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni. Inkább legyen eleve őszinte, mintsem az eredménnyel legyenek elégedetlenek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold péntek hajnalban belépett az Ikrekbe, ami kedvez önnek. Sok új dologról hall, sok új dolgot tanul ma, gyors a mai nap tempója, és ön kifejezetten élvezi ezt a pörgést. Remek nap a kikapcsolódásra: este menjen el a barátokkal találkozni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Olyan dolgokon felesleges rágódnia, amin úgysem tud változtatni. Nézze mindennek a jobbik oldalát, ahelyett, hogy marcangolja magát. És vegye számba azokat a dolgokat is, amiben igazán ön mondható a nyerőnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken egy üzenet vagy hír érkezhet, ami lehet jó vagy rossz hír, de ne fogadja el elsőre készpénznek az abban foglaltakat. Könnyedén elképzelhető ugyanis, hogy mindez egy félreértésen alapul és utóbb kiderül, hogy éppen az ellenkezője igaz mindennek. Ellenőrizze a tényeket és várjon!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az Ikrek Holdnak hála ma a szokásosnál is gyorsabban forog az agya: mindent meg tud oldani, ami eddig nehézséget okozott, amivel nem tudott dűlőre jutni. A kreativitását megélni: az pedig külön öröm lehet ma!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma kissé nehezebben fókuszál a feladatokra, szétszórtabb lehet, amit nem csak a fáradtság okoz, hanem az Ikrek Hold is, ami nagyon kinyitja az érdeklődését, de épp ezért koncentrál nehezen egy dologra. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy tartsa a lépést a mai nappal!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Akarva vagy akaratlanul, de ma igencsak megkavarhatja a dolgokat maga körül. Az intrikusság nem szép dolog, még akkor sem, ha eleve jó volt a szándéka. Ha azonban ezzel konfliktust is szít, akkor mit sem ér az eredeti jó szándék sem.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan problémák lehetnek mostanában az életében, amelyeket képtelenség egyedül megoldania. A most következő hétvégén viszont lesz rá mód, hogy egy jó barátjától, vagy rokonától segítséget kérhessen. A tanácsot nem kell megfogadni, de elgondolkodhat rajta.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Régen várt találkozó vidíthatja fel a pénteki napját. Nem biztos, hogy eleve úgy áll ehhez a találkozáshoz, mint ami jónak ígérkezik. Mégis úgy alakul, hogy vidámabban telik az idő, amit az illetővel tölt, mint remélte volna.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyas valakivel hozhatja össze a sorsa, akit legszívesebben elkerülne. Legyen több türelme ahhoz, hogy kibírja: a végén, meglátja, még élvezni is fogja a találkozást. Önben megvan az a jó tulajdonság, hogy elfogulatlan legyen az emberekkel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha valami olyan munkája, vagy feladata lenne, amiben komoly összpontosításra, nagy figyelemre lenne szüksége, akkor azt ne a mai napra tervezze. Ma ugyanis kissé szétszórt lehet a figyelme és nagyobb az esélye annak, hogy hibázik valamiben.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás