
Örökre búcsút mondhatsz a visszérnek, ha ezzel a hétköznapi zöldséggel borogatod
Kevesen gondolták, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
Akármennyire is ártalmatlan, a visszér annyira szokta zavarni az embereket, különösen a nőket. Bár a seprűvéna általában nem okoz komolyabb kockázatot, esztétikailag igen kellemetlen tud lenni, éppen emiatt sokan szeretnék felvenni vele a harcot. Bizonyosan már mindenféle drága kenceficét kipróbáltunk már, holott a megoldás mindvégig a szemünk előtt volt. Mutatjuk, hogyan kezeljük a problémás felületet házilag!

A visszér hatékony és olcsó kezeléséhez nincs másra szükségünk, csupán zöld, éretlen paradicsomra. Szedjük le a kertből (vagy kérjünk rokonoktól, ismerősöktől) még éretlen zöldséget, majd szeleteljük fel, és helyezzük a problémás felületre. Általában a vádli és a comb környékén szokott igazán látványos lenni a probléma, így ide érdemes koncentrálnunk.
Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy az érett paradicsomok közül vannak olyanok, amelyeknek zöld a színük. Ez azonban ne tévesszen meg bennünket, mindenképpen olyan zöldséget válasszunk, amely még nem érett meg, ezekben található ugyanis a szolanin. A szolanin egy olyan alkaoid, amely a nép gyógyászatban gyakran volt használatos bőrbetegségek kezelésére. Emiatt aztán csak hagyjuk a bőrünkön 2-3 percig, ezt pedig ismételjük meg 10 napon át. Le fog esni az állunk az eredménytől.

Top hírek

Ki mondta, hogy a karácsonyi varázs csak gyerekeknek való? Így éld át újra!
A belső gyermeked nagyon hálás lesz ezekért a pillanatokért.

„Ujjnyi hosszúságú vérrögöket ürítettem, miközben üvöltöttem a fájdalomtól”: mély zuhanásáról vallott a drogfüggő
Maradandó egészségügyi károkat okozott benne.

Leakarsz adni pár kilót karácsonyig? - Itt egy trükk, amivel nem kell lemondanod a finom ételekről
Nem feltétlenül egészséges, de nem lehetetlen.
Hírlevél-feliratkozás
Hírlevél-feliratkozás
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre