Szűz! Az új szerelmed maradjon egyelőre a titkod!

A Szűz most csak élvezze az új kapcsolatát és tartsa meg magának ezt a jó érzést! Egymásra figyelés, ismerkedés – ez legyen a hét fő mondata.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.25.
Módosítva: 2023.04.25.
heti, horoszkóp életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Koncentrálnod kell, hogy az eseményeket a megfelelő irányba tereld. Kövesd a logikai sorrendet a lépéseidben, és ne ugrálj egyik oldalról a másikra. Nem kell mindenben részt venned, ami a közvetlen közeledben történik. A hét végén családi problémák adódhatnak. Változás várható a magánéletedben. Esélyes, hogy találkozol egy olyan emberrel, aki majd sokat jelent neked.

Bika
IV. 21.–V. 20.
A természetedből adódó találékonyságod lehetővé teszi, hogy megbirkózz sok fontos feladattal. Célszerű azonban nem túlfeszíteni a húrt, inkább hagyd, hogy az események a maguk útján haladjanak. A hét második fele termékenyebb lesz minden téren. Pénteken egy régóta fennálló problémával kell majd megküzdened, ami jelentősen megzavarta az életedet. A hétvégén az ötleteidet nem igazán fogják értékelni a szeretteid.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ezen a héten jelentősen megnő a vonzerőd, szinte mindenki bájosnak és szerethetőnek talál, így garantált a jókedv és a magabiztosság. A körülmények kedveznek neked. Megnő az érdekes találkozások, ismeretségek valószínűsége, sőt néhány emberrel sokkal kedvezőbb lesz a kapcsolatod, mint korábban. Valahogy másképpen látod majd a hétköznapokat. Valóra válhat egy régi vágyad, ebben a kedvesed is segít majd neked. 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A héten egy megoldatlan helyzet miatt vita alakulhat ki a munkatársaiddal, de próbálj nyugodtan hozzáállni a problémához. Varázsold érdekfeszítő beszélgetéssé a megoldást, ehhez minden képességed megvan. Most leginkább randevúkra, baráti találkozókra és szabadtéri tevékenységekre van szükséged. Ne keveredj rossz szándékú cselszövésbe, és ne figyelj a pletykákra! A pozitív világszemlélet energiát és szerencsét hoz.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Kerüld a héten az üres, kimerítő beszélgetéseket! Siker vár rád, ha hasonló gondolkodású emberek csapatában dolgozol. A sors felajánlja, hogy vállalj egy kiszámíthatónak tűnő kockázatot, és segít, hogy elérd, amit szeretnél. Kissé komolytalannak tűnsz a környezeted számára. Belekeveredtél pár olyan kapcsolatba, amelyeket jobb lenne megszakítani. A héten fennáll a veszélye, hogy kényelmetlen helyeztbe kerülsz.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ezen a héten különösen fontos, hogy ne ess pánikba, még akkor sem, ha történik valami, ami nyugtalanít. Próbálj meg összpontosítani, minden oldalról mérlegelni a kialakult helyzetet, ezzel időt és fáradságot takarítasz meg. Szombaton ne dolgozz, pihenj! Ez lehet aktív kikapcsolódás, a lényeg, hogy ne foglalkozz a hétköznapok feladataival. Még ne beszélj másoknak a kedvesedről! Békére és magányra van szükségetek egyelőre.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A belső harmóniád megóv a felesleges érzelmi kitörésektől. A hét elején még nem kívánatos a túlzott lazítás, mert kiderülhet, hogy az esetek egy része sürgős. Csütörtökön, mielőtt nagy fába vágnád a fejszédet, körültekintően mérd fel a lehetőségeidet. A hétvégén időt kell szakítanod a barátaidra és a családodra. Jó alkalom ez a hét, hogy a pároddal közös ügyeket intézzetek és egyeztessétek a jövőre vonatkozó terveiteket.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Ez a hét hirtelen érdekes eseményeket hozhat. Eljött az idő, hogy változtass, elkezd megvalósítani a terveidet, hogy ne maradj le a kedvező pillanatról. A hétvégén próbálj meg legalább egy kicsit odafigyelni az otthonodra. Ez jó alkalom arra, hogy sajnálkozás nélkül megszabadulj a felgyülemlett szeméttől. A szerelmeddel kapcsolatban itt az ideje a gyengéd érzéseknek. Ne félj a vallomásoktól, mert ő is megőrül érted!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Célszerű lenne az üres álmokat elfelejteni és világos, konkrét feladatokat kitűzni. A hét közepén a megérzéseid segítenek meghozni a helyes döntéseket. Az őszinteség mindig is az egyik fő erényed volt, ne próbálj meg tehát most sem félrevezetni másokat, mert rosszul jönnél ki belőle. Pénteken a szorgalmad és a pontosságod a segítőddé válhat. Kevesebb önreklám, és kevesebb történet önmagadról. Szombaton próbáld meg elkerülni az érzelmi kitörést!

Bak
XII. 22.–I. 20.
Nagy lesz a héten a nyüzsgés körülötted, sok megbeszéléssel, telefonálással. A jó szerencse melléd áll és elkísér az üzleti utakra, illetve az otthoni munkáidban is segít. Légy óvatos, és ne lépd túl az észszerű határokat a kommunikáció során. Lehetőleg maradj a céljaid mellet, ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmedet. Csütörtökön megbízható partnerek segítségére számíthatsz. Vasárnap érdemes minden családi problémát békésen megoldani.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Új embereket ismersz meg, akik jelentős szerepet játszhatnak a karriered építésében, az ötleteid megvalósításában. Próbálj meg kevesebbet beszélni és többet hallgatni. A magánéletben nincsenek kizárva csalódások. Úgy tűnik, furcsa taktikát választottál a szerelmi kapcsolatodban. Az egyik végletből a másikba szédelegsz, és ez nem vet túl jó fényt rád. Legalább légy következetes! Vasárnap jó nap lesz az utazáshoz.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ha lehet, ne ezen a héten próbáld megoldani az összes problémádat! Egyelőre ne készíts nagyszabású terveket, és főleg ne kezd el megvalósítani azokat. A csillagok azt üzenik: az elkövetkezendő napokban nem fog sikerülni, csak az erőidet pazarlod, és feleslegesen bosszantod a körülötted lévőket. Azon is érdemes elgondolkodnod, hogy valóban arra az emberre van-e szükséged, aki melletted van, vagy csak megszokásból vagytok együtt? Jobb szakítani, mint úgy tenni, mintha ez szerelem lenne.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás