A Kos döntést hoz, a Rák szokatlan tanácsot kap: eláruljuk, mit üzen neked a védőangyalod





Mit üzen, miben segít neked a védőangyalod a tavasz első hónapjában? Kiderül a márciusi angyalhoroszkópból!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.03.
horoszkóp március angyal

Mindannyiunknak van védőangyala, aki egyengeti a sorsunkat, segít, oltalmaz, terelget, márciusban pedig különösképp erősen fogjuk érezni a jelenlétüket, a csillagok állása ugyanis annak kedvez, hogy komolyabb ráhatással legyenek ezek az erők az életünkre. Most az Astronet nyomán megmutatjuk, mely csillagjegy szülöttei mire számíthatnak.

angyal, őrangyal, Shutterstock illsztáció
Fotó: Space Wind / Shutterstock

Márciusi angyalhoroszkóp

Kos

Az angyalok márciusban tiszta helyzetet teremtenek számodra: megmutatják neked, mi az igazság, így segítenek helyesen dönteni. 

Bika

Sokszor segíthetsz másoknak, az égiek pedig tavasszal meghálálják a jóságodat: rövidesen egy nagyon jó hírnek örülhetsz.

Ikrek

Kövesd az érzéseidet, kövesd a szíved szavát! – ezt üzeni az őrangyalod. Márciusban olyan helyekre juthatsz el, ahol még nem jártál, olyan élményeket élhetsz át, amiket még nem tapasztaltál. Éld át ezeket teljes nyitottsággal!

Rák

Úgy érzed, nem találod az utad, nem tudod, merre tarts. Őrangyalodtól olyan tanácsadót, és rajta keresztül olyan tanácsot fogsz kapni, ami szokatlan lesz, és emiatt kétkedve fogadod majd, de idővel bebizonyosodik, hogy ezt kell követned.

Oroszlán

Ugyan mostanában több akadály is nehezítette az életedet, de ne aggódj, már úton a segítség, csak légy türelemmel! Gondjaid jelentős része idővel magától elsimul, a maradékkal pedig te bánsz el könnyűszerrel! 

Szűz

Te magad leszel valaki védőangyala ebben a hónapban, aki nagyon számít rád, és te melegséget, örömöt, békét viszel az életébe. Az égiek pedig meghálálják majd a jóságodat!

Mérleg

Mostanában úgy érzed, több egyedüllétre van szükséged, elcsendesülésre, megnyugvásra. Most rátalálhatsz a lelki békédre.

Skorpió

Az őrangyalod arra kér, hogy bízz benne – ha nyitott szívvel fogadod az energiáit, akkor segít neked legyőzni az akadályokat, és elérni céljaidat. 

Nyilas

Sok küzdelmen vagy túl, erőfeszítéseid gyümölcse azonban végre beérik. Az égiek azt üzenik: végre boldog időszak jön az életedben.

Bak

Döntést kell hoznod egy fontos kérdésben, méghozzá minél előbb, te azonban időt szeretnél, hogy tisztán láthass. Az őrangyalod segít mindebben, megvilágítja előtted az utat. A hónap közepére kitisztul a kép.

Vízöntő

Elbizonytalanodtál, hogy jó úton jársz-e, de az őrangyalod megnyugtat: hamarosan elrendeződnek a dolgaid.

Halak

Az angyalok most abban segítened téged, hogy tudj adni másoknak a hitedből, a bizalomból! A Halak gyógyító erővel bír, és azzal, hogy ezt másokra fordítod, az áldás visszaszáll rád is.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás