Lelki útmutatást adnak a csillagok, ezt hozza a március

Megoldást keresel az életben való előre lepéshez? Horoszkópod alapján segítünk visszatalálni önmagadhoz. Mi vár rád ebben a hónapban?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.02.
lelki útmutatás horoszkóp március

Amikor azt hisszük, hogy rájöttünk a válaszokra, az élet megváltoztatja a kérdéseketAz ilyen kihívásokkal teli időszakokban jól jöhet némi útmutatás!

A március új izgalmakat tartogat, de jobb felkészülten várni a változást! Fotó: Pixabay.com

A Kosnak csak figyelnie kell, széttárnia a karját és rátalálnak a lehetőségek. Ha frusztráltnak érzed magad amiatt, hogy valami nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, akkor változtass a látásmódodon és fogadd el az elérhető legjobb alternatívát. Meglátod, ha kiegyezel az univerzum ajánlatával, az események elkezdenek a javadra dolgozni. Ez a bulik, az aktív társasági élet, a romantika és a flört ideje lesz!

A Bika hamarosan kilábal szorult helyzetéből, így nem kell aggódnia. A szerelem és a párkapcsolat ebben a hónapban talán nem annyira kerül előtérbe, ehelyett az anyagiak miatt aggódsz. Hamarosan elismerik és megbecsülik a tudásod, látványosan felülemelkedsz versenytársaidon.  Álmaid megvalósításához csak fel kell hagynod a pénz iránti már-már egészségtelen kötődéssel. Márciusban több munka és felelősség vár rád. 

A helyzetek gondos kezelése az Ikrek legfőbb spirituális üzenete. Van valami az életedben, ami kényes megközelítést igényel és lehetőséget ad arra, hogy gondolkozz, tisztázd az érzelmeidet és stratégiát dolgozz ki a kihívások kezelésére. Lehet, hogy a kapcsolatoddal van probléma, de a csillagok azt súgják, hogy még nincs veszve minden. Az is lehet, hogy egymás gyengeségeit tükrözitek pároddal, de tapintatos hozzáállással eljuttok az érzelmi kiteljesedéshez.

A Rák lezár egy ciklust, mely után a boldogság és szerelem időszaka vár rá. Amikor a kapcsolatodról van szó, hallgatnod kell a megérzéseidre. Mindazonáltal a mély és tartalmas megbeszélések, valamint a felek erőfeszítései segítenek megoldani a félreértéseket. Ha nemrég szakítottál, akkor se félj, hamarosan érzelmileg kielégítő kapcsolatot találsz, de addig is hagyd hátra az önsajnálatot és bízz magadban!

Az Oroszlán úgy érezheti, hogy zsákutcába jutott egy romantikus együttlét során. Bár a dolgok kikerülnek az irányításod alól, a helyzet javulni fog, ha végre nem a bezárt ajtót bámulod. Koncentrálj kicsit jobban a karrieredre, kamatoztasd, hogy figyelemre méltó képességekkel vagy megáldva. Lehet, hogy sok felelősséggel kell zsonglőrködnöd és lassan jutsz el a célodig, de így alapozod meg magadnak a növekedést és a jólétet. 

A Szűz kívánsága teljesül, legyen szó akár a kapcsolatáról, akár a karrierjéről, vagy éppen mindkettőről. A szerelmi életedben kommunikációs áttörés várható és ez segít áthidalni a szakadékot közted és a partnered között. Ha nehezen tudod egyensúlyba hozni pénzügyeid, tudd, hogy a nehézségeknek hamarosan vége szakad. Hidd csak el, készen állsz egy biztonságos és stabil élet felépítésére, anyagi kényelemmel.

A Mérleg egy szomorú, szívfájdalommal teli időszakon ment keresztül. Ha te voltál a harmadik fél egy kapcsolatban, már tudod mi a legjobb lépés. Hallgass a szívedre és vállalj felelősséget a tetteidért, ez a kulcs az új kezdet felé. Jobb lenne, ha beszélnél az érzéseidről, még ha ettől sebezhetőnek is érzed magad. Meglátod, az őszinteséged viszonzásra talál, mi több, így a munkádban is motivált leszel és megragadod az izgalmas lehetőségeket.

A Skorpiót egy ötlet vagy belátás arra kényszeríti, hogy megváltoztassa gondolkodásmódját. A romantikus kapcsolatod egyre kiegyensúlyozottabbá válik, a kedveseddel töltött idő a legfontosabb. Ami a munkahelyedet illeti, számos lehetőség adódik arra, hogy előbbre lépj, de légy diszkrét és megfontolt! Ha jól döntesz, akkor végül pénzügyileg is stabil életet teremthetsz magadnak és a családodnak.

A Nyilas csak akkor tudja valóra váltani az álmait, ha legyőzi a szorongáson alapuló gondolatait. Egy kapcsolatban ez azt jelenti, hogy megszabadulsz az elkötelezettségtől való félelemtől, a munkád során pedig azt, hogy kilépsz a komfortzónádból és leküzdöd a kihívásokat. Egy ideig még keményebben kell dolgoznod, de a sok befektetett energia megtérül. Ebben az időszakban a szerencse a merészeknek kedvez!

A Bak számára elérkezik a megnyugvás. Az utóbbi időben nem alakultak jól romantikus várakozásaid, de most beteljesül a szerelem! Szenvedélyes új kezdet közeleg, ami hosszú távú kapcsolattá forrja ki magát. Ehhez azonban önszeretetet kell gyakorolnod és felhagynod a negatív gondolatokkal. A munkád kapcsán ne csüggedj, ha nem is látod azonnal az erőfeszítések eredményét, nagy dolgok várnak rád a jövőben!

A Vízöntő gondolkodásmódja megváltozik, az elméje tisztasága révén ragyog a magabiztosságtól. Ha munkáról van szó, ne félj a versenytől. Légy kitartó, a szerencse és az izgalmas lehetőségek már a sarkon vannak. Ami pedig a magánéleted illeti, ez a boldog elhatározások és az izgalmas együttlétek időszaka, a jövő minden szempontból jól alakul!

A Halak felhagy eddigi életmódjával, egy szenvedélyes ötlet elindítja a siker és a győzelem felé vezető úton. Mutasd meg a képességeidet, hogy feljebb lépj a ranglétrán és megkapd a várva várt elismerést. Irigység tárgyává válhatsz társaid számára, ez azonban ne akadályozzon meg abban, hogy élvezd az életet. Egy véletlen találkozás most románchoz vezethet!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás