RETRO RÁDIÓ

Az újhold mindent megváltoztat, ez a 4 csillagjegy érintett leginkább





A holdciklus tele van hullámvölgyekkel, a februári újholdnak pedig különös ereje van. Te is azok közé tartozol, akikre nagy hatással lesz a változás?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.26.
újhold csillagjegy horoszkóp Változás

A holdciklus legdrasztikusabban az újhold és a telihold idején érezteti hatását. Míg az utóbbi intenzív és drámai, az előbbi finomabb befolyást jelent, de ettől még nem lesz kevésbé jelentős. Valójában az újhold egy új fejezet kezdetét jelenti, ami most 4 csillagjegyre lesz óriási hatással!

Az újhold elhozza a változást, de nem azonos mértékkel hat az egyes csillagjegyekre! Fotó: Shutterstock

Az Ikrek társasági élete az utóbbi időben kicsit lapos volt, ezért most késztetés érez, hogy javítsa hírnevét! A jegy szülöttjeként most megvan a lehetőséged arra, hogy elismerést kapj, különösen, ha jelentkezel egy versenyre vagy éppen egy álláshirdetésre. Maradj eltökélt a karrieredet illetően, egy létra fontos fokára készülsz felmászni, ne nézz hátra! 

A Szűz motiváltnak érzi magát, hogy sokkal tartalmasabbá tegye párkapcsolatát! Ez az az időszak, amikor rájössz, hogy kik az igazán fontos személyek az életedben és mi a szerepük benne. Azt is alaposabban megvizsgálod, hogyan tudsz hozzájárulni a kapcsolataid építéséhez, így képes leszel erősebb köteléket kialakítani.

A Nyilas életében az újhold mindenre fényt vet, ami zárt ajtók mögött történik, a kíváncsiskodó szemektől védve. Az otthonod a legfőbb menedéked, a magánéleted színtere, amivel, ha nem vagy elégedett, most bátran belevágsz a költözésbe. Ha erre nincs lehetőséged, dobd fel a környezeted, szükséged van egy rendezett és békés helyre, ahová a nap végén visszavonulhatsz.

A Halak bár kerüli a reflektorfényt, azt akarja, hogy megértsék és megbecsüljék. Készülj fel arra, hogy hogy ha a tükörbe nézel, hamarosan teljesen mást fogsz látni. Természetes, hogy az élettapasztalattal változol és fejlődsz, a nyitottság és némi kockázatvállalás erősebbé és még értékesebbé tesz. Használd ki a szembejövő lehetőségeket! 





 





Ezeket olvastad már?
Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás