RETRO RÁDIÓ

Milyen karácsonyfát választottál? Megmutatja, ki vagy valójában!





A karácsonynak vége, és lassan már mindenki a szilveszterre készül, de azért még a karácsonyfák is állnak. Most megnézheted, mit árul el rólad.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.29.
Módosítva: 2022.12.29.
karácsonyfa választás személyiség

Tudtad, hogy a karácsonyfa és a díszítés módja sokat elárul a személyiségedről? Bár mindenkinek mások a lehetőségei és a preferenciái, választásaink képesek tükrözni bizonyos személyiségjegyeket

Akár egy hatalmas fát, akár egy műfenyőt tartasz ideálisnak, ízlésed a tulajdonságaidról is árulkodik.  (Fotó: Pixabay)

Ha műfenyőt választottál, akkor praktikus és szervezett ember vagy. Lehet, hogy nem szereted az élő fákat kivágásra ítélni, vagy egyszerűen nem akarod a fenyőtüskéket söprögetni, legyen bármi is az oka, rendkívül gyakorlatias vagy. A te megoldásod gazdaságos és kevésbé bonyolult. 

Amennyiben addig keresed az ideális fát, míg meg nem találod a tökéletesen szimmetrikusat, akkor fegyelmezett vagy. Vizuális típus vagy, aki szereti, ha minden esztétikus és látványos. Rendet teremtesz és utálod, ha a dolgok nem tűnnek tökéletesnek. Nehezen hozol döntést, óvatos vagy és szisztematikusan cselekszel.

Ha szeretsz csillagot használni csúcsdíszként, az arra utal, hogy irigylésre méltó vezetői tulajdonságokkal rendelkezel, mentálisan erős vagy. Hiszel a sorsban és a vezércsillag követésében. Erős erkölcsi értékrended van, keresed a jeleket, amelyek a helyes irányba terelnek és segítenek a jó úton maradni.

Hagyományos fát választottál? Ebben az esetben introvertált, családcentrikus és hagyományőrző személyiséged van. Szereted az élet egyszerű dolgait és hálás vagy értük, ugyanakkor magabiztos is vagy. Számodra a karácsony a családról és a közeli barátokról szól, de bármelyik más napon is őket választod a bulizás helyett. 

Mindent felaggatsz a fára? Ezek szerint gondtalan vagy, extrovertált és szórakoztató. Nem igazán érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, azt csinálod, ami boldoggá tesz. Vidám, könnyed személyiségeddel te vagy a bulik lelke, az emberek szeretnek veled lenni. Számodra a karácsonyfa feldíszítése izgalmas és tartalmas tevékenység.

Ha szeretsz angyalt tenni a fa tetejére, akkor spirituális vagy, ugyanakkor együttérző és nagylelkű. Rendkívül kedves és odaadó lélek vagy, aki mindig törődni akar másokkal. Mindenki szeret, mert tudod, hogyan éreztesd az emberekkel, hogy különlegesek. Mindent megteszel a szeretteidért, néha még a mentális és fizikai egészséged árán is. Hiszel az együttérzés, az erkölcs, a nagylelkűség és a szeretet erejében.

Amennyiben nálatok fénysorral van tele a fa, akkor nyitott vagy, drámai és kalandvágyó. A fenyő tökéletesen tükrözi, milyen vagy: fényes, hangos és lendületes. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, vágysz az újdonságokra. Bárhová is mész, számodra a népszerűség garantált.

Ha szereted a különleges megoldásokat, így például faágakból barkácsolsz karácsonyfát, akkor kreatív ember vagy, próbálsz kitűnni a tömegből. Egyedi ötletekkel állsz elő, tehetséged nem ismer határokat, és ez karácsonykor különösen megmutatkozik. 

Hatalmas fát választottál, ami túlméretezett a szobához képest? Vélhetően nagyon bátor, ambiciózus és extravagáns ember vagy. Számodra a karácsony egyfajta verseny, amiből te szeretnél a legjobban kijönni. Szeretsz nagyot álmodni, a kudarc lehetősége nem rémiszt meg. 





 





Ezeket olvastad már?
Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás