Megírták az égiek: ha egy játék lenne a szerelem, csalnál vagy vesztenél?

Netán te lennél a legfőbb nyertes? Minden csillagjegynek megvannak a maga sajátos személyiségjegyei, amelyek a magánéletre is hatással vannak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.08.
csillagjegy

Szenvedélyes típus vagy, esetleg álomvilágban élsz és a mesebeli hercegre vársz? A szabályok nem passzolnak a sajátos világlátásodhoz, vagy inkább rend a lelke mindennek? Ezek alapján a tulajdonságok alapján besorolhatók a csillagjegyek, így azt is fel tudjuk fedni, hogyan viselkednél, ha a szerelem csak egy nagy, tét nélküli játék lenne.

Jól taktikázol az életben és megszerzed amit vagy akit akarsz? – Forrás: Pixabay

A biztos nyertesek közé tartozna a Nyilas, a Skorpió és a Szűz. A Nyilas őszinte, kiszámíthatatlan, de szenvedélyes viselkedésével válik verhetetlenné, míg a Skorpiót önfegyelme és kitartása teszi győztessé. A Szűz megfontoltan dönt és a humorát sem hagyja hátra, így kerül a legyőzhetetlenek csapatába.

Sajnos ezt a játékot elvesztené a Bak, a Halak és a Rák. A Bakot haragtartása és bosszúvágya hátráltatja, míg a Halak inkább bezárkózik és elveszik az általa kreált álomvilágban. A Rákot könnyű megbántani és hajlamos az önfeláldozásra, a taktikázás nem az erőssége.

Csaláshoz folyamodna az Oroszlán, a Bak és a Vízöntő. Az Oroszlán büszke, ugyanakkor önző is, így bármire képes, hogy megszerezze azt, amire vágyik. A Bikát semmi sem érdekli jobban, mint a megszerezhető javak, de mivel önnön szokásainak rabja, az új helyzetek megzavarhatják. A Vízöntő különc és erős akaratú, reformáló természetétől nem áll messze a szabályok felrúgása.

A tisztességes játék lenne a legfontosabb a Kos, a Mérleg és az Ikrek számára. A Kos célratörő, nyíltan vállalja tetteit, energiaforrásai kimeríthetetlenek. A Mérleg az egyensúlyra törekszik, öntudatos és konfliktuskerülő, így nem vetemedne csalásra. Az Ikrek szereti a kalandokat, ugyanakkor kissé felületes is, de őszintén meg akarja mutatni, mire képes.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás