Íme egy kiváló baba-mama edzés, ezt ki kell próbálnod! - Videó!

Molnár Enikő létrehozta a Maminbaba elnevezésű latin tánccsoportját, ahol baba-mama egyaránt jól érezheti magát, és még hasznos is mindkét fél számára.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
táncedzés

Molnár Enikőt saját lánya inspirálta arra, hogy létrehozzon egy olyan táncos edzésformát, amin az anyukák és kisbabáik is egyaránt részt vehetnek.

„Ez egy olyan mozgásforma, hogy a babák végig az anyukájukon vannak, nem vesszük le őket közben sem, ők közben nagyon-nagyon jól alszanak. Ez egy szuper támogatása a kötődésnek, tehát, hogy az anyuka jobban rá tudjon hangolódni a baba igényeire és szükségleteire is. Ráadásul az anyukát nagyon szépen formálja.

Ez elsősorban egy latinos mozgás,és a baba súlya még egy pluszterhelést jelent az anyukának, de pont csak annyit, amennyi még megfelelő és erősítő hatással bír” – mondta Molnár Enikő, a Maminbaba ötlet- és házigazdája, aki hozzátette, hogy ez a foglalkozás a babának egy kellemes ringatózás, az anyának pedig egy elég kemény edzés.

Enikő azt is elárulta, hogy mikortól érdemes szülés után edzeni.

„Hat héttel a szülés után lehet elkezdeni bármiféle mozgást, hogyha valaki császárral szült, akkor két-három hónapot érdemes kivárni” – tanácsolta.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás