RETRO RÁDIÓ

Ezekre a csillagjegyekre találhat rá ma a szerelem, de csak ha ők is akarják

Remek napra számíthatsz, de csak ha nem rontod el a túlzott makacsságoddal. Vannak dolgok, amiken nem tudsz változtatni. Fogadd el, és keress örömöt másban! Ma rájöhetsz, mi vagy ki lehet az.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.27. 07:30
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge a hosszú távú terveknek kedvez. Most jól átlátja az összefüggéseket, és ezért reális, hatékony munkában, magánéletben egyaránt. Mára időzítse a nehéz feladatokat!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Remek napra számíthat, de csak ha nem rontja el a túlzott makacsságával. Vannak dolgok, amiken nem tud változtatni. Fogadja el, és keressen örömöt másban! Ma rájöhet, mi vagy ki lehet az.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge önnek nagyon szerencsés bolygóállás. Most igazán mindent sikerre vihet, amibe csak belekezd, magánéleti vonalon és karrierben, üzletben is. Használja ki ezt a jó napot!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Menjen emberek közé! Az utóbbi időben nagyon visszahúzódóvá vált. Most a környezete is változik, és ez is több alkalmat ad a kapcsolatok teremtésére és ápolására is. Elsőre talán zavarónak tűnik, de kezd ráérezni az ízére.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A féltékenység vagy a birtoklási vágy nem kellemes állapot, és ezzel sokat ronthat is a lelkivilágán. Hatására mindent alacsonyabb szinten él meg. A szeretet éppen ellenkezőleg hathat önre. Inkább a pozitív érzéseire hallgasson hát!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr az uralkodó bolygója, a Jupiter pedig a szerencsehozó planéta, így önnek ez a nap nagy sikereket jelez. Sikerül megoldást találni például egy régóta halasztódó, nyomasztó problémára. Este akár ünnepelhetne is kicsit!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Legyen határozottabb! Főként a munkahelyén kellene jobban kiállnia az ötleteiért. Ha nem akarja, hogy folyton keresztülgyalogoljanak a lelkén, akkor bizony magának is ki kell állnia magáért. Különben ne csodálkozzon, ha nem tisztelik a határait.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma valahogy jobban bízik a láthatatlan erők támogatásában! Az önben szunnyadó tehetség, ha eddig nem ébredt volna fel, most kikívánkozik. Ha már használja, akkor pedig a sikerek ízét is megtapasztalhatja nagyon hamar.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön és a társa egyszerre szeretői és barátai is egymásnak. Ez jó, mert így a mély érzelmek mellett egymás szabadságát sem korlátozzák, és teljességüket nem csorbítják. Ma is megtapasztalja ezt a harmóniát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A baráti köre széles és színes, és most még további módja adódik arra, hogy bővítse azt. Olyasvalakivel is megismerkedhet ma, aki több is lehet az ön számára, mint pusztán barát. Persze, ha ön elkötelezett, legyen óvatos!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha nincs saját jövedelme, akkor a párjától való anyagi függősége mostanra már igencsak frusztrálhatja. Jól teszi, ha változtatni akar ezen. Ma szerencséje lehet az álláskeresésben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap hozhat értékes élményeket. Talán közel kerül valakihez, akit eddig csak kerülgetett, és a másik váratlanul megnyitja ön előtt a lelkét, az érzéseit. Ön se zárkózzon el előle!

Ezeket olvastad már?
Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ilyen nincs: így próbálta megnövelni a péniszét az edző, csúnyán ráfázott

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Ennek a három csillagjegynek kerül veszélybe ma a kapcsolata

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Heti horoszkóp: A Szűznek változásokat hoznak a csillagok!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás