Melyik pimasz idézet jellemez téged? Horoszkópod felfed valami fontosat





A csillagjegyekhez tartozó komisz megnyilvánulásokban megtalálhatod jellemvonásaidat. Vigyázat, szókimondó és vicces idézetek következnek. Készen állsz?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.12.
beszólás

Kissé szarkasztikus módon rejtettük el egy-egy idézetben természeted lényegét. Igazak rád az alábbi állítások?

Szókimondó típus vagy, netán az egód helyezed előtérbe? (Fotó: Shutterstock)

Nem mindenki szeret engem, de nem is mindenki számít – mondhatnád, ha Kos vagy. Te természetedből fakadóan szeretsz drámázni, az egódat olykor nehéz kezelni.

Nem érdekel, ha nem szeretsz, önmagad is aligha szereted – így áll az élethez az olykor agresszív és makacs Bika. Nem félsz kimondani a véleményed és sosem nyafogsz.

Az Ikrek igazi díva, a dolgoknak úgy kell haladniuk, ahogy ő akarja. Ha ez nem történik meg, akkor pimasszá válik. Ne becsüld alá azt a képességemet, hogy úgy tudok viselkedni, mintha nem is léteznél – íme a mottója.

Bárcsak többen maradnának csendben – jegyzi meg az amúgy előkelő Rák, ha túl sok információt zúdítanak rá. Többnyire empatikus vagy, bárki megnyílhat előtted, de mások aggodalmainak hallgatása olykor már kiborít.

Keress másvalakit, aki képes táplálni az egód, én elfoglalt vagyok – ráz le az Oroszlán, aki imád a középpontban lenni és ezzel nem bír betelni.

Nincs megbánás az életben, csak tanulság létezik – jelenti ki a Szűz, aki bármely vitából képes győztesként kikerülni. A megfelelő pillanatban közlöd meglátásaidat, amelyekkel felforgatod az adott helyzetet, de ezt kicsit sem bánod, mert általában igazad van.

Elnézést, ha úgy tűnt, hogy ez érdekel engem, pedig nem – sokkol a Mérleg, aki amúgy barátságos és utál pletykálkodni. Ha értelmetlen fecsegésbe kezd valaki, azt nem bírod elviselni.

Bár mosolygok, de ez nem jelenti azt, hogy nem vágnálak képen – gondolja a titokzatos Skorpió. Szereted, ha igazad van, a kritikát viszont nem tudod kezelni. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad.

Nem tűröm a hazugságot, kedves ember vagyok, nem hülye – állítja a Nyilas, aki számára az őszinteség a legfontosabb. Nem bírod a megtévesztést, ha valaki megpróbál átverni, megjegyzéseid áradatát zúdítod rá.

A céljaimat kergetem, nem az embereket – igaz ez az ambiciózus Bakra, akit a siker hajt. Nemcsak ülsz és beszélsz az álmaidról, hanem meg is valósítod azokat. Ha valakinek túl nagy a szája és feleslegesen okoskodik, egy perc alatt leteremted.

Olyan sok kutya van a világon és te mégis azt hiszed, hogy szükségem van rád – dobja be az okos és ravasz Vízöntő. Bonyolult elméd van, akkor mondod ki gondolataid, amikor arra a legkevésbé számítanak. Meg kell gondolni, mikor elegyedik szóba veled valaki, neked mindenre van válaszod.

Soha ne téveszd össze a kedvességemet a gyengeséggel – mondja a kedves és együttérző Halak. Azt persze utálod, ha kihasználják nagylelkűséged, és azt hiszik, hogy manipulálható vagy. Akár egy szunnyadó vulkán, látványosan törsz ki.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás