RETRO RÁDIÓ

Ennek a három csillagjegynek hoz változást a Merkúr és a Jupiter együttállása

Nagyon fontos, hogy nyitott szemekkel járjanak.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.21. 11:00
horoszkóp

2022. március 21.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Mostanság hajlamos arra, hogy nagyon is első indulatból cselekedjen. Máskor meg épp ellenkezőleg: annyira ragaszkodik az elképzeléseihez, hogy nem hajlandó másként tenni, ha a sors úgy hozza, hogy alkalmazkodnia kell. Pedig kell.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ön néha nagyon kritikus másokkal szemben, máskor meg túlságosan is elnéző. Ne engedje, hogy az érzelmei befolyásolják az ítéleteiben. A kritikát pedig sose harmadik személynek mondja el, hanem csakis szemtől szembe!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Egy találkozás most sorsfordító lehet az életében. Eddig nagyon élvezte a szabadságot, de most már látja azt is, hogy az elköteleződés milyen előnyökkel járhat. És hogy a szabadság szele mennyire hűvös tud lenni...

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma a megvalósulás közelébe kerülhet egy régi terve. Ne hagyja annyiban, addig üsse a vasat, amíg az meleg! Sokan, sokféleképpen próbálják meg öntől eltéríteni a kedvesét, de most önre hallgat legjobban! Használja ki!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Érzelmileg ingoványos vizekre evezett. Valakinek elkötelezte magát, és ez a kötelezettség most kezd a fejére nőni. A szabadság ugyan mézesnek tűnik, de rengeteg buktatóval jár. Jobb, ha tartja magát ahhoz, amit elvállalt.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Új feladatokkal láthatják el a munkahelyén, és ez, habár eleinte ódzkodna tőle, végül mégis kedvére való lehet. Unta már az eddigi rutinfeladatokat. Persze, ha teheti, tárgyaljon úgy, hogy a több munka több pénzzel is járjon!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Merkúr és a Jupiter együttállásának hatására most magasabb perspektívából szemléli a dolgokat, és a szokottnál is nagyvonalúbb, békésebb. A részletkérdésekkel viszont nincs kedve bíbelődni: nem is kell, azokat bízza másra!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Egy váratlan lehetőség adódhat ma önnek, hogy megmutassa lelki és szellemi nagyszerűségét. Nem kell szégyenlősnek lennie: amit tálcán kínálnak, azt igenis vegye el. Ajándék ez a sorstól, de megérdemelt. Éljen vele!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Merkúr és a Jupiter együttállása remek lehetőségekhez juttatja. Ön nagyon sokoldalú, és erre végre mások is felfigyelnek. Új helyeket kereshet, és a régit sem kell elhagynia. Még az is lehet, hogy időt is sikerül spórolnia valahogy, talán jobb munkaszervezéssel. A társára is többet bízhatna.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Bár a látszat néha mást mutat, ön mélyen érző és sebezhető ember. Az utóbbi időben úgy érezheti, sokakban kell csalódnia. De ha magába néz, be kell látnia, hogy ön is néha mást mutatott, mint amit érzett. Így könnyebb megbocsátania.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A változások idejét hozhatja el önnek a március: talán már érzi is az új szeleket, amik fújdogálnak ön körül. Hogy ez pozitív vagy negatív irányú lesz-e, az nagyban múlik azon a tényen, hogy mennyire tudja magát átadni az érzéseinek.

Halak (02. 19.–03. 20.)

A Merkúr és a Jupiter együttállása igazán szép napot ígér. Sok felemelő megélése, érzése lehet, köszönhetően az értékes felismeréseknek, amikre jut a mai nap folyamán. Megbékél valamivel, ami eddig bántotta.

Ezeket olvastad már?
Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!

Hűséges férjre vágysz? Ezzel a három csillagjeggyel nem lőhetsz mellé!

A kávé lelke a koffein?

A kávé lelke a koffein?

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

A Nyilas a héten elnyerheti kiszemeltje szívét!

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Ilyen egyszerű: napi 15 perc edzéssel bombázó leszel a nyárra

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás