RETRO RÁDIÓ

Bak, nem kell annyira elébe szaladnia a dolgoknak

A türelem rózsát terem: ez a mondás ma sokkal inkább igaz, mint bármikor máskor.Megosztás
Szerző: metropol
2022.03.22. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Mars és az Uránusz fényszöge hat a mai napon. Ettől most különösen rosszul viseli a kötöttségeket vagy ha korlátozni próbálják, és könnyen előfordulhat, hogy kis semmiségek miatt vitába keveredik.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Mars és az Uránusz fényszöge önből sem hozza ki a legjobbat… Konfliktusokkal terhelt nap a mai, és igazán nehezen türtőzteti magát, ha valaki felbosszantja. Márpedig most minden apróságon képes feldühíteni magát. Sokat segít ma a sport, a friss levegő!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nem kellene ma belemennie egy veszekedésbe, ha nem akarja, hogy az egész napjára rányomja a bélyegét a harag és a rosszindulat. Ezek nagyon káros gondolatok, amelyek rombolóan hatnak a pszichéjére és a testi egészségére is.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Érdekes meglátásai lehetnek ma, mert képes valahogy a háttérből figyelni az eseményeket. És miközben mindenki valahogy magasabb fordulatszámon pörög, ön megőrzi egyensúlyát, és meglátja azt is, mi van a kimondott szavak mögött.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Most igencsak felerősödik a kalandvágya, és nehezen viseli a kötöttségeket. Jó ez, ha van rá lehetősége, hogy megélje, egyébként viszont frusztrációt okozhat. Ha szingli, akkor ma megismerkedhet egy különleges emberrel.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ne merüljön bele meddő vitákba se a munkatársaival, se pedig az élete párjával! A Mars–Uránusz-fényszög ma hajlamosítja erre, de ez csak elvonja a saját feladatáról. Ha semmiképpen nem kerülheti el a konfrontációt, akkor erőltessen magára nyugalmat, és csak addig próbálja meggyőzni a másikat, amíg van értelme.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön meglehetősen bizonytalan, de csak mert folyton a külvilágnak akar megfelelni. Kövesse inkább azt a bizonyos belső hangot: most is csalhatatlanul megmutatja, mi a helyes döntés! Ma senkire ne hallgasson, csakis saját magára.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Kár magában morfondíroznia, úgysem fogja tudni kitalálni, mit gondolhatnak önről mások. A magányos tépelődéseivel úgyis csak fokozná magában a rossz gondolatokat. Inkább álljon elő a kételyeivel!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A harag, mint mindig, most is rossz tanácsadó lehet. Ön se haragudjon arra, aki megbántotta. Még nagyobb hiba lenne azonban arra haragudnia, akit ön bántott meg. Gondolkozzon csak el, ki is lehetett az? Könnyít a lelkén, ha bocsánatot kér.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A türelem rózsát terem: ez a mondás ma sokkal inkább igaz, mint bármikor máskor. Nem kell annyira elébe szaladnia a dolgoknak, inkább várja ki az adódó lehetőségeket. A sietséggel, kapkodással most csak ront a helyzeten!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha képes magasabb nézőpontból szemlélni az életét, akkor rájöhet, hogy milyen jó irányban is haladnak a dolgai, és milyen elégedett lehet. Ennek örüljön, és ne a múló bosszúságokat hagyja eluralkodni.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma megint tanújelét adhatja híres empátiájának. Szeretettel fordul valaki felé, hát nem csoda, ha megérzi, meghallja annak a gondolatait, hangulatait. A kívánságának, kéréseinek is elébe mehet így.

Ezeket olvastad már?
Húsvéti Kenyérlelke családi nap a Fény Utcai Piacon

Húsvéti Kenyérlelke családi nap a Fény Utcai Piacon

Finom megoldások, amelyekkel jobban megy az edzés

Finom megoldások, amelyekkel jobban megy az edzés

Ezt ne hagyd ki: ez a népszerű, meleg ital csökkenti a cukorbetegség kockázatát

Ezt ne hagyd ki: ez a népszerű, meleg ital csökkenti a cukorbetegség kockázatát

Sajtkel: alias rakott kel – hús és rizs helyett sajttal, tojással – Képgaléria fázisfotókkal

Sajtkel: alias rakott kel – hús és rizs helyett sajttal, tojással – Képgaléria fázisfotókkal

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás