Ne habozz! Most megtudhatod mit tartogat a szerelmi horoszkópod még erre az évre





Mutatjuk azt az 5 csillagjegyet, akik a szerelem terén elég magabiztosak lehetnek! Egyedülállóként sem kell aggódni, a szerelem a legváratlanabb pillanatokban talál rá az emberre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.05.
a szerelem hálójában

Mikor találod meg életed szerelmét? Bizonytalan vagy jelenlegi kapcsolatodban? Lássuk, hogy a szerelmi horoszkóp mit ígér neked az év fennmaradó részére.

Kosként idén arra törekszel, hogy a kapcsolatod újabb szintre lépjen. Ne feledd, azért, akit meg akarsz tartani, érdemes komoly erőfeszítéseket tenni. Ha kapcsolatban élsz, a partnered még jobban csodálni fog, amiért elmondod a véleményed. Ha egyedülálló vagy, a szókimondásod visz előbbre.

Bikaként nem kell aggódnod, ha nem úgy indult az év, mint ahogy tervezted. Még idén megtalálod a másik feled. Szíved olyan új érzelmek felfedezése előtt áll, amelyek létezéséről sem tudtál talán eddig!

Az Ikrek biztosan nem fog unatkozni, ha szerelemről van szó, ugyanis romantikus időszak vár rá. Egyedülállóként több randiban lesz része, ha pedig már megvan a párja, akkor a házasság vagy más komoly döntések is terítékre kerülhetnek.

Rákként ne keseredj el, ha eddig elkerült a szenvedély. A Mars és a Vénusz növeli az önbizalmad és lendületet ad a csábításhoz. Gyengédségre és szerelemmel teli időszakra számíthatsz.

A Vízöntő fordulat előtt áll. A kapcsolatban élők kiteljesednek, talán még közös befektetésbe is fognak partnerükkel. Az egyedülállók szíve pedig végre megdobban!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás