A Skorpió ma egy igazán sikeres nap elé nézhet





Nem kell mindig mindenben a rosszat keresni, ha ma laza lesz, valószínűleg mindent meg fog tudni oldani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.09.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hallgasson most az eszére, ellentétben a sok okos tanácsadóval, akik természetesen megint azt javasolnák, hogy csak a szíve súghat jót. Ebben a helyzetben azonban ez utóbbi veszélyes lehet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ideges ma, de ezt nem mutatja, nehogy az ellenfelei belekössenek önbe. Jó diplomata, de a párjával nem találja a hangot. Az tenne jót, ha nem is akarna semmit tisztázni, inkább csak az örömre, a jóra, a töltekezésre koncentrálna.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Engedjen útjára valakit. Nem érdemes tartóztatni, mert később csak megbosszulná magát a sok felgyülemlett feszültség, illetve töprengés. Tanulja meg: aki menni akar, azt el kell engedni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Fogjon össze valakivel, társuljon a lehetséges jó eredmény érdekében, egyedül ugyanis most nem fog boldogulni. Ne szégyelljen segítséget kérni olyantól, aki otthonosan mozog e téren.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vannak helyzetek, amikor legyőzhetetlen. Ezúttal azonban vereséget szenvedhet, ha nem tart mértéket. Mivel túlságosan fáradt és meddő vitákba keveredik, ellenfelei könnyen megtalálják azokat a pontokat, ahol kibillenthetik lelki egyensúlyából.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A siker most ön mellé szegődhet, és jó ideig el sem hagyja. De ne szálljon a fejébe a dicsőség, inkább segítse azokat, akik bajban vannak. Mert olyan szövetségeseket talál bennük, akikkel a világot is meg tudja váltani.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ritka az olyan békés időszak, mint a mostani: semmiben nem talál kivetni valót, elégedett a világgal, ami abból fakad, hogy elégedett önmagával is. A Mars ugyan vitákat jelez a környezetében, de le tudja csillapítani a haragosokat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ez a nap igazán a kedvére való is lehet, ha nem mindig a visszásságokat keresi, ha nem azt nézi, hogy már megint mi nem tökéletes. Lazítson, engedjen föl. Nincs olyan feladat, amit ne tudna megoldani, csak nem szabad görcsösen akarni a sikert!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Se időt, se energiát ne sajnáljon rá, hogy a párja kedvében járjon. A hátráló Merkúr lehetőséget teremt arra, hogy egy korábbi tévedését korrigálja, vagy valamit újra átgondoljon és lezárjon.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán mégsem kellene most olyan meggondolatlan lépést tennie, amit fontolgat. Nem érdemes belevágni az ismeretlenbe, a legjobb, ha a jól kitaposott úton halad. A szerelemben, párkapcsolatban se kockáztasson!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bizonyos elvárásai ellenkezést váltanak ki a környezetéből. Próbálja áthangolni a kommunikációját. Legyen körültekintő otthon és a közlekedésben egyaránt, ugyanis most könnyebben baleset érheti, ezt azonban fokozott óvatossággal el lehetne kerülni

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Még a hétvégén is magányra vágyik, hogy ne kelljen senkivel se beszélgetnie. Ez a feltűnő passzivitás annak a jele, hogy nagyon túlhajtotta magát az utóbbi időben. Pihenjen, olvasson, sétáljon!





Ezeket olvastad már?
Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás