Ebben a csillagjegyben születtél? Akkor gondolkozz el a kapcsolataidon!





A Kosnak jobban oda kell figyelnie kapcsolataira: vajon ön is nyújt annyit szeretteinek, mint amennyit tőlük kap? Az esetleges elhidegülésnek talán valamilyen kizsákmányoló érzelmi hozzáállás az oka. A szeretet mindenre gyógyír lehet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.04.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jobban oda kell figyelnie kapcsolataira: vajon ön is nyújt annyit szeretteinek, mint amennyit tőlük kap? Az esetleges elhidegülésnek talán valamilyen kizsákmányoló érzelmi hozzáállás az oka. A szeretet mindenre gyógyír lehet.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sokkal jobban érezné magát otthonában, ha hajlandó lenne az okos kompromisszumra. A bölcs beletörődés ugyanis még nem megy önnek. Karrierjében hirtelen váltásra lehet lehetősége, de csak akkor tud előrejutni, ha veszi a fáradságot, és már előre beletanul leendő szerepébe.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Családját kissé terhesnek érezheti. Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, akkor a fennmaradó időben annál jobban fogják élvezni egymás társaságát. Pénzügyi helyzetében átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagy változtatásokra készül pénzügyi téren, de egy kellemetlen szócsata a támogatóival minden tervét keresztül húzhatja. Legyen megfontoltabb, és kicsit megalkuvóbb! Sajnos úgy látszik, csak magára számíthat, ha baj van.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nyughatatlan lelke háborgásában már megint felrúgna maga körül mindent, ami a biztonságot jelenti önnek. Csalóka remények miatt még ne vesszen össze főnökeivel, próbáljon okosan egyezségre jutni, vagy legalább keressen előbb egy másik állást.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Felfedhet egy hazugságot, de nem biztos, hogy hasznos, ha nyilvánosságra is hozza. Mérlegelje előbb az érdekeit, és csak azután beszéljen, vagy hallgasson.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma bárkit képes elbájolni, és lyukat beszélhet a legfukarabb, legzárkózottabb ember hasába is. Használja jó cél érdekében ezt a képességét, győzzön meg valakit egy komoly és előremutató tervről.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Párkapcsolata könnyen válságba kerülhet, ha karriervágyait nem tudja összeegyeztetni kedvese igényeivel. Figyeljen jobban a szerelmére! Most könnyedén szerezhet sok pénzt, csak tudjon megálljt parancsolni az igényeinek.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vigyázzon, nehogy saját hazugsága rabjává váljon! Az alakoskodást nem önnek találták ki, és lehet, hogy emiatt arra fog előbb-utóbb megharagudni, teljesen jogtalanul, akinek színészkedik.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Céljai megvalósításához most társa is maximálisan partnere lehet. Mély értelmű, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelnie. Az egyetlen veszélye a sikerességnek, hogy mindeközben túl racionálissá, túl kimértté válik kapcsolatuk. Ne fojtsa el érzelmeit!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lehetetlen észre nem vennie, hogy valakire nagyon mély benyomást tesz környezetében. Talán egy új szerelem hajnala ez. Az előjelek legalábbis nagyon kecsegtetőek.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók most egy tartós kapcsolat lehetőségét hozzák el a magányos Halaknak, de a társkapcsolatban élők is szebb napokat élhetnek meg kedvesükkel. Persze nem minden fenékig tejfel, és csak némi lemondás árán nyerhetnek boldogságot.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás