Ikrek, ne vágd magad alatt a fát!





Ideje lesz egy kicsit változtatni a viselkedéseden, mostanában gyakran dühbe jössz...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.13.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Habár szereti a munkáját, az utóbbi időben már nem elégíti ki, amit ott végez. Nem biztos azonban, hogy a kreativitását valami munka szabadítja fel. Ha kötetlenül, kedvvel és szabad örömmel tesz valamit, olyan boldogságban lehet része, mint csak ritkán.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érezheti, az élete tele van buktatókkal, nehézségekkel. Pedig széppé is tehetné. Ehhez azonban meg kellene látnia benne az önre váró szépségeket. Mert sokszor csak elmegy mellettük, pedig ott vannak ön körül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mostanában túlságosan gyakran ragadják el önt az indulatai. Ráadásul pont azzal szemben, akit a legjobban szeret, s akire a leginkább kell támaszkodnia. Ne vágja maga alatt a fát, legyen mértékletes, és belátó a szeretetben!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb jobban.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A magányos Oroszlánoknak most érdemes többet mozogniuk, új társaságokba eljárniuk, mert egy váratlan szerelem hirtelen felbukkanása sorsfordulót hozhat életükbe. De vésse eszébe, hogy mint minden változást, ezt is először belülről, önmagában kell megélnie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nagyon aktív és kreatív, és ezt az időszakot érdemes valamilyen komoly alkotásra fordítani. Ha nem a munkájában találja meg a szenvedélyt, akkor a hobbijára használja fel ezt az energiát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy tűnik, a társával való kapcsolatában immár semmire sem megy a szokásos halogató-beleegyező, mérlegelő taktikájával. Vannak dolgok, amikben a sarkára kell állnia végre, ha nem akar teljesen megsemmisülni a küzdelemben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Konfliktushelyzetbe keveredhet, még ha nem is ön idézte elő. Legyen most engedékeny, és dolgozzon azon, hogy elsimuljon a viszály. A kiélezés értelmetlen, és ha ezt ön már belátta, győzze meg erről a másik felet is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A régi életcélok most üresnek tűnhetnek, új kihívásokra vágyik immár. Ez a megújulás érintheti a szerelmi életét is, de ez nem jelent feltétlenül új kapcsolatot. Az azonban bizonyos, hogy akár régi, akár új szerelemben éli meg ezt az időszakot, az nagyon pezsgő és változatos lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ellentétes érzések uralják a szívét: valamit szeretne jóvátenni, ugyanakkor a világért sem ismerné be, hogy hibázott. Ha mások előtt nem is kell ezt megtennie, magában azért helyre rakhatja a dolgokat. A fő, hogy önmagának ne hazudjon.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Akármilyen mesések is az otthonát, családját illető illúziói, mégsem erőltetheti rá azokat élete párjára. És persze fordítva is igaz ez. A sors fintora, hogy épp a túlzott jóakarat fordíthatja szembe önöket egymással.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Barátkozós kedvében van, és minden oka meg is van rá. Leginkább most ugyanis bennük bízhat. A családja is ön mellett van, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthat most.





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás