Szűz, ma hallgasson a belső énjére





Nem éri meg mindig a jövőn rágódni, engedje szabadjára az energiáit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.06.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Magabiztossága nagymértékben megnő, ez elősegíti, hogy fontos döntéseit kellő időben tudja érvényesíteni. Egy régi ismerőse kerül közvetlen közelébe a munkahelyén. Nem tetszik ez a helyzet, mert korábban sem jöttek ki jól. Igyekezzen félretenni előítéleteit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érzi, mindent megtett egy ügy érdekében, nem magán múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás keríti hatalmába, újra és újra végiggondolja, hol hibázott. Kár ezen rágódnia, inkább a megoldáson kellene fáradoznia. Nem lesz könnyű dolga.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Legyen nyugodt. A gondjai, amik nagyon nyomasztották, megfogyatkoznak, egy nyugalmasabb időszak következik. Ha türelemmel kivárja a végét, akkor látni fogja, hogy nem volt különösebb oka az aggodalomra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy váratlan e-mail fordulópontot jelenthet, olyan híreket hall régi ismerőseiről, hogy azonnal segítségükre akar sietni. Lassabban a testtel! Mérje föl, hogy mire van szükségük, és csak azután segítsen. Félő, hogy az azonnali cselekvés nem éri el a kellő hatást.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne éljen vissza bizalmas értesülésekkel, még akkor sem, ha ezzel anyagi helyzetén javíthat. Ha nem elégedett önmagával vagy a beosztásával, akkor nézzen új állás után. Most viszonylag gyorsan találhat alternatívát!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha folyton a jövőn rágódik, azzal csak a jelen eseményei elé gördít akadályokat! Belső énje tudni fogja, ha változtatni kell az életén, hallgasson rá. Ahhoz viszont csend kell! Engedje, hogy ne befelé, hanem kifelé áramoljanak energiái.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Rokonai és családtagjai alaposan próbára teszik a türelmét. Ilyenkor sokat segíthet a tapintat, a kedvesség, azzal könnyebben legyőzhet bárkit, mint erélyes fellépéssel. Ügyes-bajos dolgaiban nem számíthat barátokra, de egyedül is mindent el tud intézni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy közeli barátnak, ismerősnek szüksége van önre, de sajnos előfordulhat, hogy zsákutcába fut bele, mert az alapelgondolás rossz. De segítsen neki, ennyit megtehet, és hálás is lesz önnek a másik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha nem vigyáz, könnyen konfliktusba kerülhet. Hajlamos ugyanis elfojtani indulatait azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak, hogy aztán másra zúdítsa az egészet a legkisebb hiba miatt is. Próbálja megfelelően kezelni és levezetni indulatait.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ezúttal pénzt csak erőfeszítések árán szerezhet, nem pedig szerencsével. Mostanság az apró és részletes lépésekre kell koncentrálni, amiket könnyedén kézben tarthat, és ezek jelentősen növelhetik anyagi javait és befolyását.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár a munkahelyén sok a stressz, az otthonában békesség uralkodik. A bolygóállás kedvezően befolyásolja a nap eseményeit. Nyugodt szívvel kövesse megérzéseit! Kellemes társasága akad, s valaki felkelti érdeklődését.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók felébresztik alkotó energiáit, kreativitását. Ezt aztán bármiben kiélheti, legyen szó munkáról, hobbiról, vagy akár szerelemről is. Kísérletezzen új utakkal, megoldásokkal!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás