Ezt ígérik a hétre a csillagok! Jön a nagy szerelem!





Itt az ideje cselekedni, hogy végre beteljesüljön az álom.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.04.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Dobjátok fel a szerelmeddel a kapcsolatotokat! Jót tenne mondjuk egy közös tanfolyam, ahol együtt ismertek meg újdonságokat. Lehet ez egy festő kurzus vagy főzőtanfolyam, a lényeg, hogy új helyzetben lássátok egymást. Ez lehet az új hobbitok.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Tedd meg az első lépést, ne tétovázz! Ő is ugyanúgy várja a közeledésedet, de szintén bátortalan. Legyél te az, aki hajlandó mozdulni ezért az ismerkedésért. Hívd el egy randira, ott elég hamar kiderül, hogy egy húron tudtok-e pendülni. Az esélyt mindenesetre add meg!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Jöhet egy kis közös jótékonykodás. Bármilyen formája jó lesz, mert boldogsággal tölt majd el titeket. Lehet ez egy sima véradás, egy csomag állateledel adományozása egy állatotthonnak vagy mondjuk egy kis önkénteskedés. Ezzel mindenki csak jól jár!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Menj el a héten moziba a pároddal. Kell egy kis közös kikapcsolódás, ez pedig kiváló módja a pihenésnek, az összebújásnak. Ha jól érzitek magatokat, jöhet egy finom vacsora, hiszen így rá lesztek kényszerítve a beszélgetésre, a félreértések tisztázására.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A héten nagy beszélgetések várnak rád és a kedvesedre, ezért alaposan gondold át, hogy mit is szeretnél közölni vele. Próbáld meg félretenni az indulataidat, a csalódottságodat, mert ezek rossz tanácsadók. Higgadtan, tele optimizmussal szebb vége lehet a találkozónak.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Rengeteg érzelem van benned, csak nehezen tudod kimutatni a szerelmed felé, aki viszont nagyon is igényelné, hogy néhanapján bókolj neki és úgy bánj vele, mint a kapcsolatotok legelején. Egy kis udvarlás, kedveskedés mindenkor és mindenkinek jólesik.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Látogasd meg a közeli családtagjaidat, mert mostanában eléggé elhanyagoltad őket. Ha attól tartasz, hogy így senki másra nem marad időd, akkor nyugodtan vidd magaddal a számodra fontos embert. A családod végre megismerheti őt. Talán itt az ideje.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Kellene már egy kis felújítás a lakásba, ám nem mersz belekezdeni, mert tudod: a kedvesednek túl nagyok az igényei, erre pedig nem igen futja mostanság. Mondd el neki, hogy látod a helyzetet, mit tartanál fontosnak, hátha meg tudtok egyezni.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Túlcsordulnak bennetek az érzelmek és ez minden értelemben így van. Sokat dolgoztok, ezért fáradtak vagytok, így feszültebbek is, ami nehezebbé teszi elviselni a másik bosszantó szokásait. Marakodás helyett viszont próbáljatok meg koncentrálni a kapcsolatotokra, mert kár lenne érte.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Bánt, hogy minden házimunkát neked kell elvégezned, mert a kedvesed ezeket egyáltalán nem tartja fontosnak, ám ha rendetlenség van, azonnal szóvá teszi. Oszd meg vele az aggodalmaidat, mert így nem lehet igaz szívvel együtt élni. Az egyenlő bánásmód neked is jár!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Hiába igyekszel csinos lenni, otthon is szép ruhákban, illatosan járni-kelni, túl sok elismerést nem kapsz. Ha rákérdezel, hogy tetszel-e még neki, természetesen lelkesen igennel válaszol, de ez neked nem elég. Mondd el neki, hogy néha örülnél egy-egy bóknak, amit nem kell kierőszakolnod.

Halak

II. 20.–III. 20.

Sokat vagy egyedül mostanában, ami érthető, hiszen szakítás után az ember magányra vágyik. Ha viszont úgy érzed, szeretnéd kiönteni a lelkedet valakinek, hívd fel a barátaidat, biztosan lesz valaki, aki szívesen szán egy kis időt rád. Kezdd el gyógyítani magadat!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás