Szenvedélyes szerelemre lobban a Kos





Komoly változásokat hozhat a csütörtök.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.08.
az otthon horoszkópja

2021. október 8.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szerelemben minden könnyen megy. Sőt, önmaga is meglepődik azon a szenvedélyen, ami a szívében ébredt egy rég nem látott személy iránt. Lehet, hogy egyszer kosarat kapott tőle, és ez korbácsolta fel az érdeklődését.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A munkahelyén most alaposan felülkerekedik türelmetlensége, és meggondolatlan szavaival vagy tetteivel magára vonja a főnöke haragját. Ha bölcsen hallgat, mint máskor, akkor senki nem ismeri a gondolatait, nincs mibe belekötni...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ahhoz, hogy a tervei tényleg megvalósuljanak, még szorosabb időbeosztással kellene élnie, ami persze megint csak több energiát igényel. Az anyagi helyzete kissé zavaros, gyorsan készítsen pénzügyi mérleget.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bármilyen ígéretes munkalehetőséggel keresik meg, ne kapkodja el a döntést, és főleg ne vállalja túl magát. Az előjelek arra utalnak, hogy a család támogatására is szüksége lenne a sikerekhez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Amilyen fáradtnak érzi magát a munkában, olyan bizakodó a szerelemben. Derűs várakozása nem is okoz majd csalódást. Ha szingli, ma megismerkedhet valakivel, aki örömet hoz a mindennapjaiba!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A párkapcsolatán most rajta van az égiek szeme: támogatják abban, hogy helyesen döntsön, és legyen kitartása is elgondolásai kivitelezéséhez. A családi élete is rendben: sikerül tisztázni a közelmúlt konfliktusait.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A retrográd Merkúr most újra az útjába hoz néhány olyan eseményt vagy személyt, amit, illetve akit korábban elszalasztott, vagy a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt nem tudott élni velük. Most viszont egészen másképp, pozitívan értékeli a történteket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A partnere új ötletekkel rukkol elő, ami önt is elkápráztatja. Tartsa nyitva a kommunikációs csatornákat, járjon nyitott szemmel, mert most kedvező benyomások, tapasztalások érik, amiktől a kedve is jó lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Anyagi helyzetét ne kockáztassa, most nem alkalmas az idő kölcsönadásra vagy üzlet beindítására. Sokkal inkább a párkapcsolatában érhet el sikereket, esetleg sikerül meghódítania egy rég kiszemelt partnert.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lépjen vissza két lépést, és hagyja, hogy most a többiek érvényesüljenek. Nem volna jó reflektorfénybe kerülnie, bármennyire is vágyik rá, ugyanis hamarosan minden felborul, és akik az élvonalban vannak, az utolsó sorba kerülnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy barátja alaposan megsérti, de nem szabad, hogy napokig rágódjon az eset miatt. Jobban tenné, ha elgondolkodna azon, hogy az őszinte kritika többet ér, mint egy hazug dicséret. És előbbre is viszi az üres bókoknál...

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nemcsak fölösleges, de az egészsége szempontjából még ártalmas is most az anyagi bevételek miatt aggódni. Ettől nem lesz több a jövedelme, viszont kevesebb lehet, ha megbetegszik. Amíg a munkahelyén nem tud egyenesbe kerülni, a párjával is ingerültebb, türelmetlenebb.





Ezeket olvastad már?
„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás