Életre szóló szakítás lehet a vége, az Oroszlánnak felkorbácsolják az érzékenységét





Nem biztos, hogy örömet hoznak az új ismerkedések.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
horoszkóp

2021. október 2.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A jól kezdődő hétvégét váratlan akadályok, félreértések árnyékolhatják, vagy újabb változásokat beharangozó hírek zavarják meg. Ne bonyolítsa az életét fölösleges vitákkal. Tisztázzon mindent az érintettekkel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy a szokásosnál érzékenyebb, ezért otthon is hajlamos félreérteni dolgokat. A hét végét töltse pihenéssel, ha megteheti, kapcsolja ki a világot és aludjon!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy gyorsan nyélbe üthető megállapodás hosszú távra stabilizálhatná az anyagi helyzetét. Most nem annyira a tehetségével, mint jó fellépésével tud sikert elérni – de azzal nagyot. Próbálja csak ki, ha valamilyen összejövetelre, partira hivatalos. Új párt is találhat, ha szingli.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Döntésre kényszerül néhány régóta halogatott ügyben. Lehet, hogy az új körülmények vállalása a múlt lezárásával jár. De higgye el, nem is kell már rágódnia a múlt sérelmein – azokon már túlhaladt az élet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Akikkel a hétvégén ismerkedik meg, nemcsak új színt hoznak az életébe, hanem a gondolkodásmódját, világszemléletét is gyökeresen átformálják. A bolygók pedig úgy felkorbácsolják érzékenységét, hogy akik megsértik, azokkal egy életre szakít.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A magánéletében nem árt kicsit több alkalmazkodás és megértés, különben a hétköznapok harca nagyon megtépázhatja a kapcsolatát. Ma csinálhatnánk valami különlegeset, ami igazi élményt jelent mindkettejüknek!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Elképzelhető, hogy betoppan rég nem látott barátja. A múltidézés során olyas téma is előkerül, ami igencsak elgondolkodtatja. Lehet, hogy a hallottak után átértékeli a múlt történéseit. Az idő kerekét visszaforgatni nem akarja, de szíve megnyugszik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz minden téren új lehetőségeket kínál. A magánéletben is kipróbálja az erejét, pontosabban a vonzerejét. Bár sikert ér el, az eredménnyel nem biztos, hogy elégedett! Ugyanis nem annak sikerül elcsavarni a fejét, akit kiszemelt magának. Bár még érhetik meglepetések...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Általában könnyen köt kompromisszumot, hamar alkalmazkodik az új helyzetekhez, ám most megmakacsolja magát, nem hajlandó megalkudni. Ha csak a negatívumokat látja párjában, akkor gondolkodjon el rajta, nem önben van-e a hiba.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érthetetlen az aggodalma, ami mostanság gyötri, hiszen most sincs több probléma, mint eddig volt. Az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket. Eddig mindig így gondolta, és most akaraterejével és szellemi fölényével be is bizonyíthatja, hogy nem ismer lehetetlent.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A legfontosabb most a kapcsolatok ápolása. Ez vonatkozik a szűkebb környezetére, a házasságára, szerelmi életére, de a szakmai, sőt, a társadalmi kapcsolataira is. Most mindenhonnan kaphat segítséget, de ne legyen önző. Amire nincs szüksége, adja tovább másoknak. Segítsen ön is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Testvére, rokonai, családtagjai olyan igényeket támasztanak, amiknek nem lehet eleget tenni. Ha a béke érdekében mégis megpróbálja, lehet, hogy kudarcot vall. Álljon a sarkára és ha nehezére esik is, de védje saját érdekeit, és mondjon nemet.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás