A házasság, a társkapcsolat kicsit politika is, erre figyeljenek ma ezek a csillagjegyek





Nem jó tovább halogatni: mondd el kedvesednek, mi bánt. Nem biztos, hogy örömteli lesz a fogadtatás, de mégis bölcs kompromisszumokra kényszerítheti. A házasság, a társkapcsolat kicsit politika is. Kezdj tárgyalásokat!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.15.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A számvetés most elengedhetetlen. Gondolja végig, milyen problémái voltak az utóbbi időben, és ön hogyan reagált rájuk. Ha valamiben változtatnia kell, az most elsősorban a társkapcsolat. Nem halogathatja tovább.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valaki segítséget ígért mára önnek, de nem biztos, hogy teljesíti az ígéretet. Ne keseregjen, ami késik, nem múlik. És főleg ne haragudjon meg: valószínűleg nem rajta múlik, hogy segítsen. Egy kis mozgás felvidítja, sportoljon!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valami okból magyarázkodásra kényszerülhet a mai napon. Talán valamit eltitkolt valaki elől, és a titokra fény derült, vagy valamilyen félreértés miatt kell tisztáznia magát. Akárhogy is, ne aggódjon, jól fog elsülni a dolog.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem jó tovább halogatnia: mondja el kedvesének, mi bántja. Nem biztos, hogy örömteli lesz a fogadtatás, de mégis bölcs kompromisszumokra kényszerítheti. A házasság, a társkapcsolat kicsit politika is. Kezdjen tárgyalásokat!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Változtathat a szerelmi életén úgy is, hogy ahhoz nem kell partnert váltania. Sok mindent meg is beszélhet a partnerével: ő éppoly nyitott a változásra, mint ön. Csak még önnél is szemérmesebb. Beszélgessenek kettesben!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bármily mélyek is az érzelmei, ön hajlamos eltitkolni azokat. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszi, ha így van. Fedje fel érzéseit, a másik viszonozni fogja!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messziről a flörtöt! Ami ma könnyű kalandnak tűnik, holnapra súlyos problémává nőheti ki magát. A pénzügyekben sikeresebb lehet, egyértelmű következményekkel.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hiába a nagy ő, aki megjelent életében, a kapcsolat mégsem olyan, mint amit elvárt volna. Próbálja meg megnyitni a szívét, és elfogadni a másikat úgy, ahogy van. Talán nem baj, ha nem minden az elvárások szerint történik. Feledje a sablonokat!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Munkahelyi változások borzolhatják kedélyét. Ne üljön fel a szokásos félelemből táplálkozó pletykálkodásnak. A változás akár a javára is válhat. Bízzon az erejében és a tudásában. És tegyen róla, hogy mások is bízzanak önben!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Veszekedésre, vitatkozásra kerülhet sor ma a kedvesével vagy testvérével. Ne hagyja, hogy az indulatai elsodorják. Mondja ki, ami a lelkét nyomja, de hallgassa meg a másik érveit is. Így termővé válhat a vita.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön az álmodozás nagymestere. Azért ne sértődjön meg, ha nem mindenki követi. Legyen megértőbb és elnézőbb az ön környezetében élők ízlését, elvárásait, álmait illetően. Lehet, hogy egyszerűbbek, de azért nem kevéssé nagyszerűek ők.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kitartó munkálkodása, megbízhatósága volt eddig is alapja a családi életének. Szüksége lehet azonban a szokásosnál több támaszra is a kedvesétől, szeretteitől. Ne vegyen magára minden terhet, beszélje meg, ossza meg velük!





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás