A Mérleg ma tényleg megtalálhatja élete párját? Derítsd ki!





Ha szingli, akkor önbizalma mostanság jelentősen erősödhet, és felhőtlenül kellemes viselkedésével olyan barátokkal gazdagodhat, akik között rövidesen megtalálja új életének igazi párját is. Sőt, akár már ma is megtetszhet valaki.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.01.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Párjával mostanában kevés időt tudnak együtt tölteni. Ezért ne érezze magát vétkesnek, hiszen nem tett semmit, és ne is bizonygassa ezt, mert ilyenkor a szavak jelentése, amíg eljut a másik füléig, torzulhat. Szakítson inkább ma este egy kis időt kikapcsolódásra!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma eljött a cselekvés ideje egy fontos kérdésben! Egészen természetes, magától értetődő magabiztosság jellemzi. A bolygók igazán jó hátteret adnak, hogy a terveit valóra tudja váltani. Fogadja el a segítségére sietőket is. Jó szándék vezeti őket.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Akkor jár jól, ha ma nem vállal hosszú távra elkötelezettséget. Mert amit most megígér, arra néhány nap múlva már nem is emlékszik, annyira elsodorják az események.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehet, hogy megirigyli egyik barátja sikereit, és maga is megpróbálkozik egy kockázatos lépéssel. Kecsegtetően nagy a haszon, de félő, hogy túlbecsüli az erejét, és hiába vannak jó ötletei, a megvalósításban idő előtt kifullad. Várjon inkább!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A hivatásával kapcsolatos zseniális ötletei kivitelezéséhez elsősorban nyugodt lelkiállapotra, tökéletes koncentrációra van szüksége. Ne hagyja, hogy bármi is kilendítse az egyensúlyi állapotból!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan hírt kap, vagy egy véletlen folyosói beszélgetés révén olyan információkhoz sikerül jutnia, ami új megoldást rejt egy régóta húzódó, rendkívül bonyolult problémájára. Várjon még a döntő lépéssel!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha szingli, akkor önbizalma mostanság jelentősen erősödhet, és felhőtlenül kellemes viselkedésével olyan barátokkal gazdagodhat, akik között rövidesen megtalálja új életének igazi párját is. Sőt, akár már ma is megtetszhet valaki.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most nem annyira a körülményektől, inkább a saját higgadtságától függ, sikerül-e kibékíteni a párját, akit önfejűségével bántott meg. Válassza az őszinte bocsánatkérést, ez most az egyetlen út, és fontos is, hogy most összetartsanak.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem várt pénz áll a házhoz, ami csak részben tudható be az ügyességének, igazából most azoknak kedvez Fortuna, akikkel együtt dolgozik, és az ő rámenősségük segíti nem remélt előnyhöz. Ezt azért jó tudni, nehogy a váratlan siker a fejébe szálljon, és rossz döntést hozzon.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelemben elvárja, hogy kényeztessék. A kérdés csak az, hogy a másiknak van-e kedve/ideje/energiája ahhoz, hogy a kedvét lesse. Ha nem, akkor vita, elégedetlenség várható.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Anyagi helyzete csak akkor válik biztonságossá, ha túlköltekezési vágyait sikerül lehűtenie, és kizárólag arra koncentrál, hogy a tartalékai ne csorbuljanak. Viszont sikeresen lerendezheti korábbi tartozásait, és így megspórolhatja a kamatokat.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az élete tele van meglepetésekkel. A Vénusz például egy nagyon kedvező ajánlatra utal, ami még önt is meghökkenti. Ha nem dönt azonnal, mások csaphatnak le a lehetőségre, és hoppon marad. Legyen résen!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás