Mutatjuk azt a hat csillagjegyet, melyeknél szerelmi változások jönnek





Az Oroszlánokra vár néhány mély beszélgetés, ám ezeket érdemes elhalasztani novemberre, mert most nehéz lenne nyugodtan lefolytatni őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.02.
horoszkóp

Kos

III. 21.-IV. 19.

A kitartásodról fog szólni ez a hónap,

és mivel ez a tulajdonság az egyik fő jellemződ, olyan helyzetben is sikereket érsz el, amelyekben mások már elbuknának. A legnehezebb időszakban fogod átlátni a legélesebben a megoldáshoz vezető utat. Ne riadj meg! Ez a hónap alkalmas a hosszútávú tervek készítésére. Tudod, hogy mit szeretnél, ezért hajlandó leszel lépni, hogy javíts az életeden, és végre élvezd azt!

Bika

IV. 20.–V. 20.

A hónap eleje nem egészen a terveid szerint alakul, mert kiderül, hogy olyan dolgokat hagytál figyelmen kívül, amelyek elég nagy gondokat okoznak az életedben. Légy óvatos! Minden lépésedet ezerszer gondold át, méricskéld át! A hónap második fele színesebbnek, inspirálóbbnak ígérkezik. Sikeres véletlenek, váratlan felfedezések várnak. Figyelj minden jelre, mert közel a boldogság!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Ez a hónap sem lesz éppen zökkenőmentes, de a csillagok melletted állnak végig és ezt érezni fogod. Sok ember segíti most is az életedet. Ezeknek a szövetségeseknek nem csak egy az útja veled, de kölcsönös a szimpátia is. Az átmeneti sikertelenséget ne vedd komolyan, ne nyalogasd sokáig a sebeidet! Erősítsd meg magad és optimistán nézz a jövőbe! Segíts megoldani a családi bonyodalmakat. Ez most fontos!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ez lesz az a hónap, amikor muszáj meglépned, elintézned mindent, amit terveztél és halogattál eddig. Ne halaszd el az alkalmat, hogy tanulj az általad is tisztelt, tapasztaltabb emberektől a környezetedben, mert a kérdéseidre adott válaszok, lépések hasznodra lesznek, az élet minden területén. Talán a szerelmi életedről mondott véleményt is érdemes lenne meghallgatni és elgondolkodni a folytatáson.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Egy gyümölcsöző munkahelyi kapcsolat könnyen szerelemmé alakulhat. A hónap eleje igazán kellemes lesz, már-már azt hiszed majd, hogy az élet valójában nagyon is könnyű, de aztán pár probléma a nyakadba szakad. Az a lényeg, hogy a megoldáson gondolkodj, ne hagyd, hogy elöntsön a kétségbeesés. Vár rád néhány mély beszélgetés, de ezeket inkább halaszd el novemberre, mert most nehéz lenne nyugodtan lefolytatni őket.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Jó híreket kapsz a hónap elején. Az öröm sokáig kitart és erőt ad a hétköznapok megoldásaihoz. Az október alkalmas lesz arra, hogy rendbe hozd pár elrontott kapcsolatodat, barátságodat. Most könnyebb lesz ugyanis szót érteni a környezeteddel. Lehet, hogy végre le kellene ülni beszélni a szerelmeddel is, hiszen a hetek óta tartó acsarkodás mindenki erejét kivette. Őszintén a legjobb!

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Úgy érzed majd, hogy túl sok kockázat vesz körül és túl sok mindenről kell egyedül döntened, ez pedig nagy terhet ró rád. Bízz a megérzéseidben, nyugodtan vágj bele az ismeretlenbe, mert sikerrel jársz. Az óvatosságnak nincs most helye, mert ellentétes hatást válthat ki. Mivel az egészségedre vigyáznod kell, nyugodtan mondj nemet a meghívásokra! Pár otthon töltött este vagy hétvége még nem tesz magányossá!

Fotó: shutterstock

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Légy türelemmel magad felé, hiszen új fába vágtad a fejszédet, ez pedig rengeteg nehézséget és kellemetlen helyzetet hoz magával. A kitartásod azonban meghozza a gyümölcsét. Senki sem úgy kezdte az életet és az új dolgokat, hogy rögtön sikereket ért el. Figyelj arra, hogy mi zajlik otthon, mert a kedvesed már kezd türelmetlen lenni. Pár kedves ajándék vagy szép virágcsokor nem ártana néha.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Túlzottan az irányításod alá vetted a párodat. Sok mostanában az elvárásod felé, sok a haszontalan „majd megmondom én neked” beszólogatás. Ha ez így megy tovább, jó időre elfeledheted, hogy kedvességet, melegséget, pár biztató szót kapj otthon. Nyugodtan nézz magadba, vegyél vissza kissé az irányítási hajlamaidból és fogd fel: a másik feled ugyanúgy jót akar, csak másképpen oldja meg a különböző helyzeteket.

Bak

XII. 22.–I. 19.

Sokszor érzed úgy mostanában, hogy kirakatkapcsolatban élsz. Társaságban, idegen helyeken ti vagytok az álompár, de amikor hazaértek, elmúlik a kémia. Hagytad, hogy a kedvesed vegye át az irányítást, túlzottan adsz a véleményére. Neked talán már nincs is. Persze, úgy teszel, mintha ez nem zavarna, de valójában már nagyon régen igen. Gondold át, hogy mit mondanál neki és tedd meg!

Vízöntő

I. 20.–II. 18.

Találj magadnak valami hobbit, mert a céltalan napok, hetek felőrölnek. Egy új sportág, egy kirándulós csapat vagy csak pár oktatóvideó néhány számodra érdekes témában csodákat művelhet. Persze nem kell minden nap valami kreatívat csinálni és megmenteni a világot, de néha nem árt! Az új energiák feldobnak és más irányba terelhetik az életedet.

Halak

II. 19.–III. 20.

Mivel az utóbbi időben nem vagy túlzottan jól, fel kellene keresned az orvosodat és beutalót kérni pár laborvizsgálatra. Hagyd, hogy a valóban hozzáértők segítsenek. Legyen az a hagyományos orvoslás vagy természetgyógyászat, valahová indulj el segítséget kérni, mert az általad jónak gondolt teák, cseppek, krémek vagy orvosságok előbb-utóbb kárt tesznek a szervezetedben! Óvatosan az ismeretlen gyógymódokkal!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás